De liefde voor de schuldige mensen zal de goddelozen veroordelen, maar de liefde voor de onschuldige mensen zal de rechtvaardigen redden!

De liefde voor de schuldige mensen zal de goddelozen veroordelen, maar de liefde voor de onschuldige mensen zal de rechtvaardigen redden!

Ze hebben me in 2001 weer ‘vermoord’, maar de kleine hulp hielp me (Daniel 11:34).

+ .. the pact with life – the holy covenant! https://bestiadn.com/2019/09/27/la-cruz-el-conflicto-de-intereses/

+

Exif_JPEG_420

+

+

Vanmorgen werd mij gegeven deze denkbeeldige situatie te schrijven om de profetie in Daniël 2:44 te vergelijken.

Die profetie lijkt op de situatie waarin een ijzeren asteroïde ter grootte van de maan met hoge snelheid de aarde nadert, in een loop van directe en loodrechte botsing, en alleen op aarde wisten de autoriteiten van de hoogste hiërarchie dat ze samen hebben geprobeerd om zijn baan te verleggen en er geen succes mee had, als de asteroïde kon spreken, zou het zeggen: «de aarde is als mijn maagdelijke bruid en zij roept mij», en als de aarde zou kunnen spreken zou het tegen de asteroïde zeggen: «kom» , in een dergelijke situatie zouden mensen als mieren op een blad blijven dat op de rivier drijft in de richting van de val van het water. “

Daniel 2:40 En het vierde koninkrijk zal sterk zijn als ijzer; en als ijzer alle dingen afbrokkelt en breekt, zal het afbrokkelen en alles breken. 41 En wat u zag van de voeten en vingers, deels van pottenbakkersklei en deels van ijzer, zal een verdeeld koninkrijk zijn; later een deel van de sterkte van ijzer, net zoals je ijzer zag vermengd met gekookte modder. 42 En omdat de tenen deels ijzer en deels klei zijn, zal het koninkrijk deels sterk en deels kwetsbaar zijn. 43 Net zoals u ijzer zag vermengd met modder, wordt het gemengd door middel van menselijke allianties; maar ze zullen niet met elkaar samengaan, omdat ijzer niet vermengt met modder. 44 En in de dagen van deze koningen zal de God van de hemel een koninkrijk oprichten dat nooit zal worden vernietigd, noch zal het koninkrijk aan een ander volk worden overgelaten; het zal afbrokkelen en al deze koninkrijken verteren, maar hij zal voor altijd blijven,

Daniël 2:45 zoals je zag dat vanaf de berg een steen werd gehouwen, niet met een hand, de kwaliteit versnipperd ijzer, brons, modder, zilver en goud. De grote God heeft de koning laten zien wat er in de toekomst is gebeurd; en de droom is waar en zijn interpretatie trouw.

In dit geval lijkt dit op de wereldkampioen voetbal die echt denkt dat hij de meest bekwame speler ter wereld is, zeg ik: denk je dat iedereen die bekwaam is in voetbal geïnteresseerd is geweest om zich te wijden aan gehuurd voetbal?

In dit geval lijkt dit op de vrouw die de Miss World-optocht wint, die echt gelooft dat zij de mooiste vrouw ter wereld is, zeg ik: denk je dat alle vrouwen geïnteresseerd zijn in deelname aan de wedstrijd die je hebt gewonnen? .

Het vierde beest is een koninkrijk dat zichzelf als onoverwinnelijk beschouwt, het vierde beest is een koninkrijk dat zichzelf als onoverkomelijk beschouwt, totdat ze beseffen dat er dingen zijn waar ze geen controle over hebben, totdat ze beseffen dat er dingen zijn die aan hun filters ontsnappen, het is zo dom onoverwinnelijk voelen!

Voel ik me onoverwinnelijk?

Ik ben niet onoverwinnelijk, degene die onoverwinnelijk is, is Jehovah, en als hij wil deelt hij zijn onoverwinnelijkheid met mij om me niet te laten sterven !!!

(het witte paard en zijn leger)

De onvergeeflijke poging tot moord op mijn vijanden tegen mij onder de modaliteit van de inductie tot zelfmoord door middel van farmaceutische producten.

Want mijn persoon die een onschuldige probeert te doden, is even schuldig als hij die zijn kwade intentie bereikt, dan zal de hel vol zijn met mensen met slechte intenties!

(Die verachtelijke mensen zijn recidivisten!)

Hoewel ik leef, in de praktijk, als ik het over mijn eigen kracht heb, werd ik gedood door mijn vijanden, ik pleegde zelfmoord in 2001, op 26,

(dat was ik)

Ik werd gedood door mijn vijanden, mijn intolerante familieleden met het feit dat ik predikte tegen de afgoderij van het katholicisme, zoals ik het eerder heb uitgelegd.

Ik stond op het punt zelfmoord te plegen, mijn leven was zoiets als de hel en ik dacht: «de dood is te verkiezen boven de schande van vrij leven, maar als eunuch vanwege deze pillen of opgesloten amonge gekke mensen», https://bestiadn.com / 2019/09/10 / Thats how-i-was-in-februari-2000-i-was-24-jaar-oude-i-just-willen-to-find-a-good-vrouw-to-be -mijn vrouw/

Ik ging een brug naar de afgrond gooien omdat mijn aard was veranderd vanwege de psychotische producten die mijn vijanden me dwongen te nemen onder bedreigingen van opsluiting in madhouses, als ik dat niet deed, zou ik mezelf gooien, ik voelde dat ik had geen uitweg of iets te verliezen, maar ik kreeg een beetje hulp van de hemel, zoals er staat geschreven:

Daniël 11:33 En de wijzen van het volk zullen velen onderwijzen [maar eerder]; en gedurende een paar dagen zullen zij vallen door het zwaard en vuur, in gevangenschap en onteigening. (Dat is wat mij is overkomen !! (Luke 21:21) Maar vóór al deze dingen zullen ze je vasthouden en je vervolgen, je naar de synagogen en gevangenissen (psychiatrische centra) leiden, die je naar koningen en bestuurders leiden voor mijn sake) Naam

(Met de medeplichtigheid van honden die hun kracht niet willen verliezen, maar die meer weten dan gewone straatmensen weten).)

Wat er gebeurt in de ondergang van de gereïncarneerde heiligen, is dat Jehovah hen straft, omdat door zijn heiligen te bestraffen, Jehovah hen de juiste weg wijst, Jehovah hen bestraft omdat ze de heilige boeken van de rebellen hebben gepredikt als ondersteuning voor hun argumenten en «tarwe en stro» goedkeurden , waar en onwaar die deze boeken bevatten !!.

De heiligen hadden haast en namen niet genoeg tijd om de inhoud te analyseren en te vergelijken, een vergissing!

+

https://bestiadn.com/2019/08/16/proverbs-2813-he-who-conceals-his-transgressions-will-not-prosper-but-he-who-confesses-and-forsakes-them-will-obtain-mercy/

+

Dat gebeurde om de profetie te vervullen die zelfs hun God niet begreep (hun goden), de God die om goud en zilver vraagt ​​en die de gruwelijke mensen prijzen, hun dienaren prediken om deze reden: “de atmosfeer van zijn decadente planeet heeft gouddeeltjes nodig of zoiets als goud of dat goud bevat zit in hun aderen! ”, terwijl deze afschuwelijke boodschappers van de duisternis zeggen dat Jehovah de slechte God is die kinderoffers vraagt, terwijl in werkelijkheid de god van de menselijke offers“ de Anunnakki ”zijn die ze prijzen, en de offers zijn hun kinderen, de beesten, de 666, de kinderen van «Anunnaki».
(Psalm 118: 18 – De Schepper heeft me gestraft om mij te berispen, met twee doelen: één: beseffen dat ik niet de waarheid predikte, want als dat het geval was geweest, zou ik niet gevallen zijn als aangenomen wordt dat de ontberingen gebeurde al in het vorige leven … maar uit wat er werd geschreven in Daniël 12 en de tijd van angst, moest het zo gebeuren …, twee: om mijn vijanden te kunnen identificeren, omdat niet iedereen die bondgenoten leek te zijn, echt was bondgenoten):

Psalm 118: 12 Zij omringden mij als bijen; zij werden in brand gestoken als doornen;
Maar in de naam van Jehovah zal ik ze vernietigen.

13 Je duwde me gewelddadig om te vallen,
Maar Jehovah heeft me geholpen.

14 Mijn kracht en mijn lied is JAH,
En hij is voor redding geweest.

15 De stem van vreugde en heil is in de tenten van de rechtvaardigen;
Jehovah’s rechterhand doet prestaties.

16 De rechterhand van Jehovah is verheven;
Jehovah’s rechterhand maakt moed.

17 Ik zal niet sterven, maar ik zal leven,
En ik zal het werk van JAH vertellen.

18 Ik werd zwaar gestraft JAH,
Maar hij gaf me niet aan de dood over.

19 Open voor mij de deuren van gerechtigheid;
Ik zal door hen binnengaan, ik zal JAH prijzen.

20 Dit is de poort van de Heer;
Hierdoor zullen de rechtvaardigen binnenkomen.

21 Ik zal je prijzen omdat je me hebt gehoord,
En je liet me achter voor redding.

22 De steen die de bouwers hebben verworpen
Het is het hoofd van de hoek geworden.

maar honden geloven dat dit gebeurde omdat, zij, de honden, superieur zijn aan de heiligen, en de honden tevergeefs opscheppen over hun onrechtvaardige daden, ze realiseren zich niet dat ze alleen wegwerphulpmiddelen zijn geweest, die eens het perfectiewerk van de heiligen waren is voltooid, worden de trotse gereedschappen in het afval gegooid, arme honden!

(God leidt zijn heiligen volmaakt door hun naastenliefde tot de rechtvaardigen (2 Timotheüs 2:10) Daarom verdraag ik alles ter wille van de uitverkorenen, zodat zij ook het heil verkrijgen dat in JEHOVAH en daarmee de eeuwige glorie is.))

Jesaja 45:20 Verzamelt u en komt; verzamel alle overlevenden uit de volken. Degenen die het hout van hun idool oprichten, hebben geen kennis,

Jesaja 45:20 Verzamelt u en komt; samen van alle overlevenden uit de volken. Degenen die het hout van hun idool oprichten, en degenen die bidden tot een niet-geredde god, hebben geen kennis.
21 Verkondig, en breng hen dichtbij, en allen gaan in overleg; Wie heeft dit vanaf het begin gehoord en wat hij sindsdien heeft gezegd, maar ik ben Jehovah? En er is geen God dan ik; Alleen God en Redder; Geen ander buiten mij.

Daniel 11:34 En in hun val zullen zij met weinig hulp worden geholpen; en velen zullen zich bij hen voegen met vleierij [hypocrisie].
Ik stond op het punt mezelf te lanceren, maar toen ik het ging doen, zag ik een jonge vrouw me benaderen met een klein kind tussen de 3 en 5 jaar oud, en ik dacht:

«Als ik mezelf in de leegte gooi, zal ik dat onschuldige kind traumatiseren dat geen schuld heeft aan de problemen die ik doormaak, dat het kind en zijn moeder het eerst passeren en weggaan en als ze weg zijn, zal ik het opnieuw proberen»

Dus ik brak die poging af, ik wilde het opnieuw proberen, maar net onder de brug en een voertuig reed langzaam voorbij en ik dacht: «Als ik mezelf gooi, valt mijn lichaam op de auto en zal ik de bestuurder verwonden die is onschuldig aan alles wat me overkomt «, en daarom heb ik mezelf niet vermoord en heb ik het geleefd om het te vertellen.

Liefde heeft me gered, liefde voor onschuldigen heeft me gered!
En dat is hetzelfde wat de uitverkorenen zal redden,
de liefde voor de schuldige mensen zal de goddelozen veroordelen,
maar de liefde voor de onschuldige mensen zal de rechtvaardigen redden!

Mattheüs 24:10 Velen zullen dan struikelen en elkaar bevrijden, en zij zullen elkaar haten. 11 En vele valse profeten zullen opstaan, en velen misleiden; 12 en omdat zij het kwaad hebben vermenigvuldigd, zal de liefde van velen afkoelen. 13 Maar wie tot het einde volhardt, zal behouden worden.

//

Paus Franciscus en het woord van God in Romeinen 9:21 Of heeft de pottenbakker geen macht over de modder, om hetzelfde deeg een glas te maken voor eer en een ander voor schande?

Exodus 20: 4 U zult uzelf geen beeld maken, noch enige gelijkenis met wat boven is in de hemel, noch beneden op aarde, noch in de wateren onder de aarde. 5 U zult niet voor hen buigen, noch hen eren.
https://bestiadn.com/2019/09/27/revelation-1810-standing-afar-off-for-the-fear-of-her-torment-saying-alas-alas-that-great-city-babylon- dat-machtige-city-for-in-één-uur-is-thy-rechterstoel komen /

//

Psalm 58:10 De rechtvaardigen zullen zich verheugen als hij wraak ziet;
Zijn voeten zullen wassen in het bloed van de goddelozen. 11 Dan zal de man zeggen: Er is zeker een beloning voor de rechtvaardigen;
Zeker, er is God die oordeelt op aarde.
Openbaring 16: 5 En ik hoorde de engel der wateren,

[water fontein]

Dat zei: u bent rechtvaardig, o Heer, wie u bent en wie u was, de Heilige, omdat u deze dingen hebt geoordeeld.
6 Omdat zij het bloed van de heiligen en de profeten vergoten, hebt u hen ook gegeven om bloed te drinken; Nou, ze verdienen het.
7 Ik hoorde ook een ander, die van het altaar zei: Zeker, almachtige God, uw oordelen zijn waar en rechtvaardig.
6 Want zij vergoten bloed van heiligen en profeten en u hebt hen gegeven om bloed te drinken; ze verdienen het.
Jesaja 49:26 En Ik zal hen hun eigen vlees laten eten, en zij zullen dronken worden van hun bloed als van zoete wijn; en alle vlees zal weten dat Ik de Heer ben, uw Redder, en uw Verlosser, de Sterke van Jacob.
Gerechtigheid voor de heiligen van de Allerhoogste! (Daniël 7:17 Deze vier grote beesten zijn vier koningen die op aarde zullen opstaan. 18 Dan zullen de heiligen van de Allerhoogste het koninkrijk ontvangen, en zij zullen het koninkrijk bezitten tot de eeuw, voor eeuwig en voor altijd.
19 Toen wilde ik de waarheid weten over het vierde beest, dat zo verschillend was van alle anderen, heel beangstigend, dat het ijzeren tanden en bronzen nagels had, dat het verslond en afbrokkelde en de overblijfselen vertrappelden met zijn voeten; 20 ook over de tien horens in zijn hoofd en de andere die eruit waren gekomen, waarvoor er drie waren gevallen; en deze zelfde hoorn had ogen en mond die grote dingen sprak en groter leek dan zijn metgezellen. 21 En ik zag dat deze hoorn oorlog voerde tegen de heiligen en hen versloeg, 22 totdat de Oudsten der dagen kwamen en de heiligen van de Allerhoogste werden veroordeeld; en de tijd kwam en de heiligen ontvingen het koninkrijk.
[Paus Franciscus verklaart in opstand tegen Jehovah de doodstraf in alle gevallen onaanvaardbaar. ]
[Het is jouw woord tegen het mijne, en er zal er maar één de overhand hebben]
Hallo, ik ben José Galindo, ik ben hier in Lima, Peru, de stad waar ik woon, waar ik ben geboren, ik ben precies bij de ingang van de kathedraal van Lima, de kerk van de afgodendienaren, er is het regeringspaleis, en daar is de Plaza de armas, een paar ogenblikken geleden, een paar minuten geleden, ben ik langs de processie van een beeld van de Maagd, van de Maagd Maria, ik ben langs hen voorbijgegaan, er zijn katholieke priesters en mensen zongen naar hun beeld, en denk je dat ik er om geef? Ik geef echt niet om de overtuigingen van anderen, behalve de overtuigingen van mijn medemensen, waar ik naar op zoek ben, is dat de [rechtvaardige mensen], zoals ik uitleg, die bescheiden mensen zoals [I] waren, evenals Ik ben het nog steeds, want als ik super was, zou ik aanbidding voor mij eisen, maar ik eis aanbidding voor de Schepper, ik zoek die nederige mensen zoals ik, die diep in hun hart God willen behagen, ik wil dat deze mensen de waarheid, ik bedoel, dit werk ik niet voor iedereen, het is duidelijk in Daniel 12: 1 dat wanneer Michael opstaat, en alles aangeeft dat hij mij is, hij opstaat ten gunste van de kinderen van het volk van Daniel, en die zijn de kinderen van het volk van Daniël, de rechtvaardigen,

Daniel 12 zegt: «en op dat moment zullen uw mensen worden vrijgelaten, zij die zijn ingeschreven in het boek», staat er niet in, «alle mensen zullen worden vrijgelaten», wat betekent dit? Dat er mensen zijn die nooit zullen accepteren dat wat ze doen afgoderij is, dat ze zelfs niet willen luisteren naar argumenten die aantonen dat hun gedrag een afgodisch gedrag is, ze zullen niet willen luisteren, ze zijn tevreden met wat er gebeurt om hen heen accepteren ze de dingen zoals ze zijn en zoeken geen verandering, en dat is de situatie van de meeste mensen, daarom laat ik ze zijn zoals ze zijn, ik geef niet echt om de overtuigingen van anderen, wat ik ben zoeken is gerechtigheid voor mij omdat ik ben ontvoerd omdat ik ben gestopt met het beoefenen van deze afgodische handelingen, zodra ik, door middel van het lezen en analyseren van enkele texst in de Bijbel, ontdekte dat wat ik deed als katholiek afgoderij was omdat ik katholiek was, en ik begon het woord in de Bijbel te prediken, zonder er alles over te hebben gelezen, geloofde ik dat de Bijbel het hele woord van God was, omdat ik net weinig had gelezen, maar het kleine dat ik had gelezen was genoeg om besef dat wat ik als kat deed holic man was om afgodische praktijken te doen, het was de tijd dat mijn familie en mensen die aan hen verwant waren me ontvoerden, ze mijn vrijheid niet respecteerden, en wat ik zoek is gerechtigheid, ik leg het al uit in mijn blog [bestiadn. com – 777.health.blog], wat ik zoek is de toepassing van de wet van het talion, niemand heeft het recht om mij mijn vrijheid te ontnemen om te stoppen met katholiek te zijn en te prediken, met de Bijbel in de hand (op die tijd geloofde ik in de Bijbel: Psalm 118: 18, Openbaring 13: 7, Micha 7: 9-10), dat het katholicisme onafhankelijk afgoderij is, en dat wil zeggen, ze hebben in feite laster tegen mij gebruikt, ze hebben geestelijke ziekten uitgevonden die Ik heb het nooit gedaan en nooit gedaan, en dat alles om [mezelf te wijden] in mijn vrije tijd om te proberen diegenen te helpen die ook niet opgelicht willen worden, want op dat moment
[Ik] had geen baan, (ik was op zoek naar een baan volgens mijn studies, maar kon niet vinden …,), maar terwijl ik die niet vond, besteedde ik mijn vrije tijd aan wat ik zeg, maar dat deed ik niet alsjeblieft mijn familie en daarom hebben ze al dat alibi uitgevonden dat ik leed aan schizofrenie, dat ik leed aan hallucinaties, en een hele reeks laster die mijn jeugd heeft bezeerd, ik bedoel mijn 20’s, nou dan wil ik echt niet veranderen mensen, mensen zullen altijd hetzelfde zijn in hun essentie, ik kan de aard van mensen niet veranderen, mensen zullen altijd zijn zoals ze zijn, de natuurlijke afgodendienaar (de geboren afgodendienaar), zal altijd een natuurlijke afgodendienaar zijn, maar de rechthebbenden zullen altijd zijn rechtvaardige mensen, en ik geloof dat de rechtvaardige mensen de waarheid willen weten, en voor hen doe ik het werk in mijn blog, veel moslims zullen moslims blijven, veel katholieken zullen katholiek blijven en veel «Jehovah’s Getuigen» zullen blijf „Jehovah’s Getuigen”, „valse Jehovah’s Witne sses
omdat een echte Jehovah’s Getuige in alle profetieën gelooft, maar zij niet, zal een valse Jehovah’s Getuige een valse Jehovah’s Getuige blijven, en de rechtvaardigen zullen rechtvaardig blijven, zoals ik, ik beschouw mezelf als rechtvaardig, sommigen zeggen : «Niemand is rechtvaardig», hoe komt het dat niemand rechtvaardig is? Kijk goed naar de profetieën, [zij spreken over rechtvaardigen]: «Psalm 118: 20»: «Dit is de deur van Jehovah, de rechtvaardige zal doorgaan het ”, alleen de rechtvaardigen kunnen dit accepteren, het is oneerlijk om te zeggen dat we allemaal onrechtvaardig zijn !, dat is laster, want iemand kent [zichzelf als oneerlijk], dat hem geen recht geeft om aan te nemen dat iedereen gelijk is aan hem , stel je een pedofiel voor die zegt:
“We zijn allemaal pedofielen”, dat is niet waar, hij kan een pedofiel zijn, we zijn niet allemaal hetzelfde, je kunt niet iedereen in dezelfde vuilniszak stoppen, er zijn zondaars, er zijn slechte zondaars, die van nature altijd zullen zijn slechte zondaars, maar dat betekent niet dat we allemaal slechte zondaars zijn, God beschouwt afgoderij als een zonde, maar er zijn naar mijn mening twee soorten afgodendienaren, de natuurlijke afgodendienaar zoals de mensen die zojuist (in hun processie) zijn voorbijgegaan, fanatiek, die niet eens vanwege het nieuws dat vertelt over seksueel misbruik van kinderen schandalen zijn weggehouden van de doctrines van die groepen mensen, en de indirecte afgodendienaar voor onwetendheid, zoals ik was toen ik jong was, omdat ik voor minder dingen wegliet van Katholicisme, zoals ik in mijn blog uitleg,

zoals ik in mijn blog uitleg, toen ik 20 of 21 jaar oud was, kwam ik van het spelen van een spel [van voetbal], en ik zag in een krant dat een «U» fan een fan van «Alliance» had gedood of omgekeerd, en ik zei tegen mezelf: «(Dit slaat nergens op), ik zal het woord van God in de kerk horen (God zal er iets over zeggen)», ging ik naar de kerk en de priester, afgodend priester, die de passage vertelde waar Jezus tot Petrus sprak, en hij vertelde het aldus: «Peter, je zegt dat je me niet zult ontkennen, maar je lijkt een fan te zijn van de» U «, je zult me ​​drie keer ontkennen», dan zal ik stelde mezelf teleur als ik zo dacht: «deze mensen worden verondersteld dichter bij God te zijn, en ik zag net een nieuws van een moord voor een afgoderij, voor een ijdelheid die zo voetbal is (gokken voetbal, gehuurd voetbal), die domheden, en deze man spreekt vrijwel hetzelfde, dezelfde toespraak, ik bedoel deze man verontschuldigt zich praktisch voor de stommiteiten van «Ik ben voor de» U «» of «Ik ben voor de» Allian ce “”, zei ik tegen mezelf: wat is dit? ‘, Vanaf dat moment was het mijn eerste vertrek uit de katholieke kerk, als katholiek was ik teleurgesteld, en dat terwijl ik nog nooit van pedofiliezaken had gehoord, nu, als ik toegang had gehad tot de informatie die nu beschikbaar is naar het internet, informatie over zoveel pedofiele katholieke priesters, zonder de Bijbel te hebben gelezen zou ik zijn gestopt met katholiek te zijn, als voor iets minder relevante (blijkbaar), een paar ijdele woorden van de priester voor zijn publiek, afgoderij met voetbal loofde, was ik stel je al voor dat je je zou voorstellen dat als ik in mijn tijd het internet had ontwikkeld zoals het nu is, ik niet meer katholiek zou zijn geweest vanaf dat nieuws, die schandalen, ik zou gestopt zijn katholiek te zijn sinds ik 17 of 14 jaar oud was of sinds ik had leren lezen en redeneren, kijk nu naar al die mensen die zich ook bewust zijn van dat nieuws en toch de ogen niet openen om te beseffen dat ze pedofielen en standbeelden prijzen die geen gevoelens hebben, ik kan ze niet laten zien, ik kan niet de bli maken en het licht zien, de blinden zullen blind blijven, zelfs als hij in het middaglicht liep, wat ik kan doen is degene die niet blind is het licht laten zien, want wie in staat is om bliksem in de donkere tunnel te zien, kan om de dag buiten de tunnel te zien, mijn pagina is als een lamp, degene die zicht heeft zal het begrijpen, degene die de basis begrijpt, kan de gevorderde begrijpen, maar degene die de basis bespreekt, degene die het ABC bespreekt, zal DEF niet accepteren, degene die niet kan accepteren dat 1 1 2 is, zal nooit de meest geavanceerde wiskundige formules begrijpen, dus ik doe geen moeite om ze uit te leggen, het maakt me niet uit, het is zoals in het geval van een persoon die homoseksueel is, ik kan niet voorkomen dat hij wordt zoals hij is, de homoseksueel zal altijd homoseksueel zijn (Openbaring 22: 11, Daniel 12:10) en dat is hun zaak, ik kan hun manier van zijn niet veranderen , Ik kan de slechte persoon ook niet tot een goed persoon maken, het maakt me niet uit of homoseksuelen met elkaar trouwen eh, zolang ze maar niet met me rotzooien, dat onder hen doen wat ze willen, wat mij interesseert is dat mensen zoals ik worden gerespecteerd, en ik ben eerlijk zoals Christus was, en ze kunnen Christus niet trekken alsof Christus was geweest verwijfd omdat hij niet verwijfd was, en zij hebben ook niet het recht om mij mijn vrijheid te ontnemen om mij te ondervragen met hun witte schorten van psychologen die wensen dat ik zeg dat ik ben zoals zij (Jehovah redde mij van wat mijn vijanden zouden hebben gezocht, ze hebben me niet seksueel verkracht, Jehovah heeft Lot daar tegen beschermd, Jehovah heeft mij ook beschermd, en Jehovah beschermt ook al zijn zonen daarvan (Jesaja 1: 9), de mannen die mij seksueel hebben lastiggevallen en de vrouwen die medeplichtig aan hen waren , hebben hun doelen niet bereikt, maar ze hebben een vreselijke, zeer pijnlijke dood gehad, omdat Jehovah altijd voor zijn kinderen zorgt), Ze kunnen me niet drie keer ontvoeren, ze kunnen me niet de vrijheid ontnemen om een ​​maagd te zoeken en te kiezen en pure vrouw om met haar te trouwen, ze hebben mij gehinderd Bec ause ze hebben me drie keer gekidnapt, en dat is niet eerlijk !. Ze plaatsten me in gevangenschap en verhinderden mijn zoektocht, in mijn jeugd, naar een vrouw die ik zocht naar een maagd, ik was jong en ik had het recht en ik heb nog steeds het recht om met een maagdelijke vrouw te trouwen, en ik toen ik Spreuken las 19:14, waar staat dat degene die een vrouw vindt Jehovah’s gunst vindt, besloot ik mezelf aan het christendom te wijden omdat ik dat wilde en ik wil nog steeds die zegening, goud en zilver die ik niet zoek, ik ben op zoek naar een vrouw aan wie ik trouw kan zijn !, omdat ik jaloers ben, wil ik graag een maagdelijke vrouw trouwen, zoals God beveelt, zoals ik het leuk vind, waarom niet? Waarom moet ik met een vrouw trouwen die al met een andere man was als ik de kans heb om dit te doen met een vrouw die maagd is en nooit iemand in de mond heeft gekust?

wat er gebeurt is dat deze kerken gescheiden vrouwen, weduwen en prostituees huwen, er is een belangenconflict, maar het kan me niet schelen, ze trouwen zelfs niet, ze geven hun zegen aan iedereen, aan de hoogste bieders die ze hun zegeningen hebben gegeven in hun kerken, in hun huwelijken, maar ik ben niet geïnteresseerd in hun zegeningen of in hun goedkeuring, wat mij betreft, de valse religies zijn onnodig in mijn zoektocht naar de liefde van een maagd en trouwe vrouw, wat ik wil is gerechtigheid, ik ben niet van plan de aard van de mensen te veranderen omdat het onmogelijk is, omdat Daniël 12:10 perfect zegt: “de goddelozen zullen blijven zoals ze zijn en niet zullen begrijpen, maar de rechtvaardigen zullen het begrijpen en daarom zullen ze geloven en daarom ze zullen gered worden van de toorn van Jehovah, ze zullen volgens hun geloof leven (Habakuk 2: 4), zie je, er is een radicale discriminatie, in Jesaja 57 is er uiteindelijk ook een discriminatie, er staat zoiets als dit: “Ik zal produceren vrucht van lippen: vrede voor degene die dichtbij is en voor degene die ver weg is «,» de goddelozen kunnen niet stil zijn, ze zijn als de vuile zee die afval aan de kust gooit «,» er is geen vrede voor de slechten ”, zie je, vrede voor sommigen (de schapen rechts) en schaamte voor anderen (het onkruid links), vrede voor mannen van goede wil (vrede voor de rechtvaardigen), en“ turbulentie voor bloeddorstige mannen ”, De bloeddorstige mannen zijn de lasteraars die heel goed weten dat de beschuldigde personen vals beschuldigd worden, ze weten dat ze onschuldig zijn van wat ze beschuldigd worden, dit zijn degenen die het offer van de onschuldigen zoeken, dit zijn de vijanden van Christus , degenen die van zijn pijn in het kruis hielden, degenen die van de wonden van Christus hielden, degenen die als vampieren verschuldigd waren dronken zijn bloed en het bloed van de heiligen die werden gedood in hun tempels vol met idolen (de «Babylon city simile» in Rome), zo zijn de dienaren van Babylon de dronken vrouw door het bloed van te drinken de heiligen en de profeten, Paus Franciscus wil leven voor Barrabas, wat de dood van de onschuldigen inhoudt, Paus Franciscus wil geen gerechtigheid voor Jezus Christus, want hij werd aan het kruis vermoord en de wet van zijn vader verplicht dat hij die het bloed vergoot van een onschuldige man, zijn bloed zal vergoten worden, en een onschuldige man werd gedood: Jezus. (Yoshua!)

Exodus 20:13 Je zult niet doden.

Aanvulling:

Exodus 21:12 Iedereen die iemand pijn doet, waardoor hij sterft, zal sterven.
13 Maar hij die niet van plan was hem pijn te doen, maar God hem in zijn handen legde, zal ik wijzen op de plaats waarnaar hij moet vluchten.
14 Maar als iemand trots op zichzelf is tegen zijn naaste en hem met woede zal doden, zult u hem van mijn altaar verwijderen om te sterven.

Paus Franciscus wil geen gerechtigheid voor mij, omdat ik drie keer ten onrechte in gevangenschap werd gezet, en ze probeerden het te doen in december 2018, en de wet van mijn Vader beveelt, wie iemand ontvoert, moet worden gedood. ”
Exodus 21:15 Je zult niet stelen.

16 Gij zult geen valse getuigenis spreken tegen uw naaste.

17 U zult het huis van uw buurman niet begeren, u zult de vrouw van uw buurman, noch zijn dienaar, noch zijn dienstmeisje, noch zijn os, noch zijn ezel, noch iets van uw buurman begeren.

Aanvulling:

Exodus 21:16 Wie een persoon ontvoert, of hij het verkoopt of in zijn bezit wordt gevonden, zal zeker sterven.)
Ik wil gerechtigheid voor Christus, ik wil leven voor Christus, leven voor de rechtvaardigen en dood voor de slechte, valse profeten, bloeddorstige lasteraars, kinderoffers, heksen voor kinderen en hun handlangers.

Maar kun je iets verwachten uit de mond van een sinister personage zoals paus Franciscus, wiens kasteel van tovenaars in opstand is gekomen tegen de meest elementaire mandaten van God?

Exodus 20: 1 En God sprak al deze woorden en zei: 2 Ik ben de Heer, uw God, die u uit het land Egypte heeft geleid, uit het huis van dienstbaarheid. 3 U zult geen andere goden voor mij hebben. 4 U zult uzelf geen beeld maken, noch enige gelijkenis met wat boven in de lucht, noch onder op de aarde, noch in de wateren onder de aarde is. 5 Gij zult voor hen niet buigen, noch hen eren; omdat ik Jehovah, uw God, sterk, jaloers ben, dat ik het kwaad van de vaders over de kinderen bezoek tot de derde en vierde generatie van degenen die mij haten, 6 en ik heb genade aan duizenden, aan degenen die van mij houden en mijn houden geboden.

Aanvulling:

Deuteronomium 13: 1 Wanneer een profeet of dromer van dromen in u opkomt en een teken of wonderen zal aankondigen, 2 en als het teken of wonder dat hij u heeft aangekondigd zal worden vervuld, zeggende: ga achter andere goden aan, die u niet hebt ontmoet, en laten we hen dienen; 3 U zult niet luisteren naar de woorden van zo’n profeet, noch naar zo’n dromer van dromen; omdat Jehovah je God je op de proef stelt om te weten of je Jehovah, je God, liefhebt met heel je hart en met heel je ziel. 4 Na Jehovah, uw God, zult u wandelen; je zult hem vrezen, zijn geboden onderhouden en naar zijn stem luisteren, hij zal hem dienen en hij zal hem volgen. 5 Zo’n profeet of droomdromer moet worden gedood, omdat hij opstand adviseerde tegen Jehovah, uw God, die u uit het land Egypte weghaalde en u redde uit het huis van dienstbaarheid, en probeerde u af te scheiden van het pad waardoor Jehovah uw God beval je anduviënes; en dus zul je het kwaad in je midden wegnemen. 6 Als je broer, zoon van je moeder, of je zoon, je dochter, je vrouw of je intieme vriend, je in het geheim aanzet, zeggende: Laten we gaan en andere goden dienen, die noch jij noch je vaders wisten, 7 van de goden van de steden die zich in uw omgeving bevinden, dichtbij u of ver van u, van het ene uiteinde van de aarde tot het andere uiteinde ervan; 8 u zult niet met hem instemmen, noch zal hij naar hem luisteren; noch uw oog zal medelijden met hem hebben, noch zult u genade met hem hebben, noch zult u hem bedekken, 9 maar u zult hem doden; je hand zal eerst boven hem uitsteken om hem te doden, en dan de hand van alle mensen. 10 Gij zult hem stenigen totdat hij sterft, omdat hij u van de Heer, uw God, die u uit het land Egypte heeft geleid, heeft gescheiden van een huis van dienstbaarheid; 11 zodat heel Israël zal horen en vrezen, en het niet meer zal doen temidden van u zo. 12 Als u hoort dat van een van uw steden wordt gezegd dat Jehovah, uw God, u geeft om in hen te wonen, 13 dat goddeloze mannen die de inwoners van hun stad hebben aangezet, uit uw midden zijn gekomen, zeggende: Laten wij gaan en dienen de goden van andere mensen, die je niet wist; 14 u zult informeren en u zult ijverig zoeken en vragen; en als het waar is, zeker, dat zo’n gruwel in jouw midden is gedaan, 15 zul je de inwoners van die stad onherstelbaar verwonden aan de rand van het zwaard, het vernietigen met alles wat er in staat, en je zult ook dood hun vee aan de rand van het zwaard. 16 En u zult al hun buit verzamelen op het midden van het plein, en u zult de stad en al haar buit, met dit alles, verbranden als een brandoffer voor Jehovah, uw God, en het zal voor altijd een groot aantal ruïnes worden; Het zal nooit meer worden gebouwd. 17 En niets van de anathema zal aan uw hand kleven, zodat Jehovah zich afkeert van de woestheid van zijn toorn en genade met u heeft, en medelijden met u heeft, en u vermenigvuldigt, terwijl hij aan uw vaderen zwoer, 18 toen u gehoorzaamt de stem van Jehovah, uw God, en houdt al zijn geboden die ik u vandaag gebied, om te doen wat goed is in de ogen van Jehovah, uw God.
Deuteronomium 13: 6 Als je broer, zoon van je moeder, of je zoon, je dochter, je vrouw of je intieme vriend je aanzet, stiekem zeggend: Laten we gaan en andere goden dienen, die noch jij noch je vaders wisten, 7 van de goden van de volkeren die zich in uw omgeving bevinden, dichtbij u of ver van u, van het ene uiteinde van de aarde tot het andere uiteinde ervan; 8 u zult niet met hem instemmen, noch zal hij naar hem luisteren; noch uw oog zal medelijden met hem hebben, noch zult u genade met hem hebben, noch zult u hem bedekken, 9 maar u zult hem doden; je hand zal eerst boven hem uitsteken om hem te doden, en dan de hand van alle mensen. 10 Gij zult hem stenigen totdat hij sterft, omdat hij u van de Heer, uw God, die u uit het land Egypte heeft geleid, heeft gescheiden van een huis van dienstbaarheid; 11 zodat heel Israël zal horen en vrezen, en het niet opnieuw in uw midden zal doen zoals dit.12 Als u hoort dat er van een van uw steden wordt gezegd dat Jehovah, uw God, u geeft om in hen te wonen, 13 dat goddeloze mannen die de inwoners van hun stad hebben aangezet, zijn uit uw midden gekomen en hebben gezegd: Laten we gaan en de goden van andere mensen dienen, dat u niet wist; 14 u zult informeren en u zult ijverig zoeken en vragen; en als het waar is, zeker, dat zo’n gruwel in jouw midden is gedaan, 15 zul je de inwoners van die stad onherstelbaar verwonden aan de rand van het zwaard, het vernietigen met alles wat er in staat, en je zult ook dood hun vee aan de rand van het zwaard.

16 En u zult al hun buit verzamelen op het midden van het plein, en u zult de stad en al haar buit, met dit alles, verbranden als een brandoffer voor Jehovah, uw God, en het zal voor altijd een groot aantal ruïnes worden; Het zal nooit meer worden gebouwd. 17 En niets van de anathema zal aan uw hand kleven, zodat Jehovah zich afkeert van de woestheid van zijn toorn, en genade met u heeft, en medelijden met u heeft, en u vermenigvuldigt, terwijl hij aan uw vaderen zwoer, 18 toen u gehoorzaamt de stem van Jehovah, uw God, en houdt al zijn geboden die ik u vandaag gebied, om te doen wat goed is in de ogen van Jehovah, uw God.

Het is duidelijk dat Francisco, je haat Jehovah, Jehovah haat je ook en heeft je een speciale plek voor je gegeven, niet klagen, in het menselijk lichaam functioneren niet alle cellen als de heldere neuronen, je bent als de aambeiencel aan de randen van de anus van een dikke man, die dik is voor het opvolgen van uw advies in uw Babylonische Bijbel, voor het eten van varkensvlees zoals uw vervalste evangelie het niet verbiedt, een vlees dat Jehovah verbood te eten in zijn wet.

Paus Franciscus en het woord van God in Romeinen 9:21 Of heeft de pottenbakker geen macht over de modder, om hetzelfde deeg een glas te maken voor eer en een ander voor schande?

Spreuken 16: 4 Jehovah heeft alle dingen voor zichzelf gemaakt: ja, de goddelozen voor de dag van het kwaad. Jesaja 66:24 ‘En zij zullen uitgaan en de dode lichamen zien van degenen die tegen mij in opstand kwamen; de wormen die ze eten zullen niet sterven, het vuur dat ze verbrandt zal niet uitgeblust worden, en ze zullen walgelijk zijn voor de hele mensheid. ‘

waarom zullen ze in de hel zijn? omdat ze zijn als het soort mensen dat schreeuwde: «Lang leven voor Barrabas en dood voor Christus!»

Ze schreeuwden het in hun rebellie tegen de geboden van Jehovah zoals hierboven uitgelegd! Net zoals de paus Franciscus doet!

Jezus was het slachtoffer van moord, hun vijanden gebruikten laster, ik was het slachtoffer van ontvoering, mijn vijanden gebruikten laster, gerechtigheid voor Jezus is ook gerechtigheid voor mij, gerechtigheid liefhebben is de wet van God liefhebben, de wet van talion, God haten is rechtvaardigheid haten, God haten is het evangelie van hun dienaren vervalsen, God haten is belasteren tegen de mannelijke verschijning van zijn heilige engelen, en dat is de reden waarom Satan en zijn dienaren naar de hel zullen gaan. (Openbaring 12: 7-12)!

=

+

THE MARCH OF THE BEAST

+

thecrossandthelaw
thechrististhesonofJehovah
Michael-endtimes
=

[Babilonia ya ha sido juzgada, ha sido hallada culpable y en justicia ha sido condenada al infierno]

nueva tierra y cielos
==
micah 7 8_10 en
indignation
DIBUJANOSBIEN
JESUSODIAASUSENEMIGOS
laverdad
==
===
[3] La profecía en lenguaje figurado de la reversión del pecado original de Adán y Eva
https://textos-y-relaciones.blogspot.com/2019/08/evangelio-de-felipe-71-mientras-eva.html
[4-2] El ABC del Verdadero Cristianismo ha sido re-descubierto y yo lo anuncio (Salmos 118:17-23) : https://bestiadn.com/2019/08/30/he-redescubierto-el-verdadero-cristianismo-y-lo-anuncio/
[5] El orgullo y despecho de una mujer causó su acto calumnioso contra mi, ¿que culpa tengo yo de haberle gustado a ella y ser fiel y celoso?.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/esto-me-pasa-porque-soy-fiel.html
[6]
Satanás es una criatura con vida, porque Satanás vive en cualquier calumniador, y tiene miedo y sus miedos se cumplen.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/el-vidente-vera-la-luz-pero-el-ciego-no.html
[7]
No todos los caminos conducen a Roma, solo las falsas religiones lo hacen
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/ellos-dijeron-todos-los-caminos.html
[9] Hijo de Satanás (calumniador), Satanás no te podrá defender, porque Satanás no tiene argumentos de defensa coherentes,
además Satanás es tan culpable como tu, y porque Satanás es una bestia como abogado defensor.
https://el-enemigo-del-anticristo.blogspot.com/2019/05/el-anti-anticristo.html
[10] La profecía lo confirma: El ejército ganador se reparte el botín arrebatado al perdedor.
https://cristo-uso-corto.blogspot.com/2019/08/miguel-olvidate-de-eliza-satanas-tu.html
LA PARABOLA DEL BUEN FORNICADOR
La parábola no contada del buen fornicador y el falso cristiano que lo calumnia!
el final del clasico en peru alianza universitario cristal boys
Miguel: “Satanás, tu no solo lo pareces, sino que eres del otro equipo, te gusta ademas el color crema y escarlata, al igual que ese sacerdote de tu iglesia …“