Kærligheden til de skyldige mennesker fordømmer de ugudelige, men kærligheden til de uskyldige mennesker redder de retfærdige!

Kærligheden til de skyldige mennesker fordømmer de ugudelige, men kærligheden til de uskyldige mennesker redder de retfærdige!

De «dræbte» mig igen i 2001, – Men den lille hjælp hjalp mig (Daniel 11:34).

+ .. the pact with life – the holy covenant! https://bestiadn.com/2019/09/27/la-cruz-el-conflicto-de-intereses/

+

Exif_JPEG_420

+

+

I morges fik jeg at skrive denne imaginære situation for at sammenligne profetien i Daniel 2:44.

Denne profeti ligner situationen, hvor en jernsteroid på størrelse med Månen nærmer sig jorden i høj hastighed i et løb af direkte og vinkelret kollision, og kun på jorden vidste myndighederne i det højeste hierarki det, at de sammen har prøvet at aflede sin bane og ikke havde haft succes med det, hvis asteroiden kunne tale, ville den sige: ”Jorden er som min jomfruelige brud, og hun kalder mig”, og hvis jorden kunne tale, ville den sige til asteroiden: “kom” , i en sådan situation ville mennesker forblive som myrer på et blad, der flyder på floden mod vandets fald. ”

Daniel 2:40 Og det fjerde rige skal være stærk som jern; og når jern smuldrer og bryder alle ting, vil det smuldre og ødelægge alt. 41 Og hvad du så af fødderne og fingrene, dels af pottemagerens ler og delvis af jern, vil være et opdelt rige; senere på det noget af styrken af ​​jern, ligesom du så jern blandet med kogt mudder. 42 Og fordi tæerne er delvis jern og delvis ler, vil kongeriget være delvis stærk og delvis skrøbelig. 43 Ligesom du så jern blandet med mudder, blandes det ved hjælp af menneskelige alliancer; men de vil ikke samles med hinanden, da jern ikke blandes med mudder. 44 Og i disse kongers dage vil himmelens Gud oprette et kongerige, der aldrig vil blive ødelagt, og heller ikke riget overlades til et andet folk; det vil smuldre og fortære alle disse kongeriger, men han vil forblive for evigt,

Daniel 2:45, som du så, at fra bjerget blev der skåret en sten, ikke med en hånd, det strimlede jern, bronze, mudder, sølv og guld. Den store Gud har vist kongen, hvad der er sket i fremtiden; og drømmen er sand, og dens fortolkning tro.

I dette tilfælde ser det ud som verdensmesterskabet i fodbold, der virkelig mener, at han er den mest dygtige spiller i verden, jeg siger: Tror du, at alle, der er dygtige i fodbold, har været interesseret i at dedikere sig til lejet fodbold?

I dette tilfælde ser det ud som kvinden, der vinder Miss World-konkurrencen, der virkelig mener, at hun er den smukkeste kvinde i verden, jeg siger: Tror du, at alle kvinder er interesserede i at konkurrere i den konkurrence, du vandt? .

Det fjerde dyr er et kongerige, der betragter sig som uovervindelig, det fjerde dyr er et kongerige, der betragtes som sig selv uovervindeligt, indtil de er klar over, at der er ting uden for deres kontrol, indtil de er klar over, at der er ting, der slipper for deres filtre, det er så dumt føler sig uovervindelig!

Føler jeg mig uovervindelig?

Jeg er ikke uovervindelig, den, der er uovervindelig, er Jehova, og hvis han vil, deler han sin uovervindelighed med mig for ikke at lade mig dø !!!

(den hvide hest og hans hær)

Det utilgivelige forsøg på mord på mine fjender mod mig under modaliteten af ​​induktionen til selvmordet ved hjælp af farmaceutiske produkter.

For min person, der prøver at dræbe en uskyldig, er lige så skyldig som den, der opnår sin onde hensigt, så er helvede fuld af mennesker med dårlige intentioner!

(Disse afskyelige mennesker er gentagne gerningsmænd!)

Selvom jeg lever, i praksis, hvis vi taler om min egen styrke, blev jeg dræbt af mine fjender, begik jeg selvmord i 2001, 26,

(det var mig)

Jeg blev dræbt af mine fjender, mine intolerante slægtninge med det faktum, at jeg prædiker mod katolismens afgudsdyrkelse, som jeg forklarede det før.

Jeg var ved at begå selvmord, mit liv var noget, der ligner helvede, og jeg tænkte: ”Døden foretrækkes frem for vanæren ved at leve frit, men som en faderøje på grund af disse piller eller låste amonge skøre mennesker”, https://bestiadn.com / 2019/09/10 / thats how-i-var-i februar 2000-i-var-24-år gammel-i-bare-ville-til-finde-en-god-kvinde-til-være -min kone/

Jeg skulle kaste en bro til bunden, fordi min natur blev ændret på grund af de psykotiske produkter, som mine fjender tvang mig til at tage under trusler om indeslutning i madhuse, hvis ikke jeg gjorde det, jeg ville kaste mig, jeg følte, at jeg havde ingen vej ud eller noget at miste, men jeg modtog lidt hjælp fra himlen, som det er skrevet:

Daniel 11:33 Og folks kloge mænd vil instruere mange [men tidligere]; og i et par dage falder de ved sværdet og ilden i fangenskab og bortvisning. (Det er hvad der skete med mig !! (Luke 21:21) Men inden alle disse ting vil de gribe fat i dig og forfølge dig og give dig til synagoger og fængsler (psykiatriske centre) og føre dig til konger og guvernører for min skyld) Navn

(Med medvirken fra hunde, der ikke ønsker at miste deres magt, men som ved mere end almindelige gade mennesker ved).)

Hvad der sker i den reinkarnerede helgenes undergang, er, at Jehova straffer dem, fordi ved at irettesætte sine hellige viser Jehova dem den rigtige måde, irettesætter Jehova dem for at have prædikeret som støtte til deres argumenter oprørernes hellige bøger og godkendt ”hvede og halm” , det rigtige og falske, som disse bøger indeholder !!.

De hellige var i en hast og tog ikke nok tid til at analysere og sammenligne indholdet, en fejltagelse!

+

https://bestiadn.com/2019/08/16/proverbs-2813-he-who-conceals-his-transgressions-will-not-prosper-but-he-who-confesses-and-forsakes-them-will-obtain-mercy/

Det skete for at opfylde profetien, som ikke engang deres Gud forstod (deres guder), den Gud, der beder om guld og sølv, og som de vederstyggelige mennesker roser, deres tjenere forkynder af denne grund: ”Atmosfæren på hans dekadente planet har brug for guldpartikler eller noget som guld, eller som indeholder guld, er i deres årer! ”, mens disse afskyelige budbringere af mørket siger, at Jehova er den onde Gud, der anmoder om barnoffer, når Guds menneskelige ofre i virkeligheden er“ Anunnakki ”, som de roser, og ofrene er deres børn, dyrene, 666, børn af «Anunnaki».
(Salme 118: 18 – Skaberen straffet mig for at irettesætte mig med to formål: det ene: at indse, at jeg ikke forkyndte sandheden, for hvis det havde været tilfældet, ville jeg ikke være faldet, når det antages, at vanskelighederne der skete allerede i det forgangne ​​liv… men ud fra det, der blev skrevet i Daniel 12 og angstens tid, så måtte det ske sådan … to: for at kunne identificere mine fjender, fordi ikke alle, der syntes at være allierede, var virkelig allierede!):

Salme 118: 12 De omringede mig som bier; de blev brændt som torner;
Men i Jehovas navn vil jeg ødelægge dem.

13 Du pressede mig voldsomt til at falde,
Men Jehova hjalp mig.

14 Min styrke og min sang er JAH,
Og han har været til frelse.

15 Glæde og frelsers stemme er i de retfærdige telte;
Jehovas højre hånd gør feats.

16 Jehovas højre hånd er sublim;
Jehovas højre hånd skaber mod.

17 Jeg vil ikke dø, men jeg vil leve,
Og jeg vil fortælle JAHs værker.

18 Jeg blev hårdt straffet JAH,
Men han overgav mig ikke til døden.

19 Åbn for mig retfærdighedens døre;
Jeg vil komme ind gennem dem, jeg vil prise JAH.

20 Dette er Herrens Port;
Gennem det kommer de retfærdige ind.

21 Jeg vil prise dig, fordi du hørte mig,
Og du forlod mig til frelse.

22 Stenen, som bygherrene afviste
Det er blevet vinkelens hoved.

men hunde tror, ​​at dette skete, fordi de, hundene, er overordnede over de hellige, og hundene praler forgæves af deres uretfærdige handlinger, de er ikke klar over, at de kun har været engangsværktøjer, som engang var de helgenes perfektion er afsluttet, kastes de stolte værktøjer i papirkurven, stakkels hunde!

(Gud fører perfekt sine hellige gennem deres velgørenhed til de retfærdige (2 Timoteus 2:10) Derfor udholder jeg alt for de udvalgs skyld, så de også får frelsen, der er i JEHOVAH og med den evige herlighed).

Jesaja 45:20 Samles og kom; saml alle de overlevende fra nationerne. De, der rejser træet i deres idol, har ingen viden,

Jesaja 45:20 Samles og kom; sammen af ​​alle de overlevende fra nationerne. De, der rejser træet i deres idol, og dem, der beder til en ufrelst gud, har ingen viden.
21 Forkynd, og bring dem nær, og gå alle i høring; Hvem hørte dette fra begyndelsen, og hvad han sagde siden da, men jeg er Jehova? Og der er ingen Gud undtagen mig; Bare Gud og Frelser; Ingen andre uden for mig.

Daniel 11:34 Og i deres fald vil de blive hjulpet med lidt hjælp; og mange vil slutte sig til dem med smiger [hykleri].
Jeg var ved at starte mig selv, men da jeg skulle gøre det, så jeg en ung kvinde komme hen til mig med et lille barn mellem 3 og 5 år gammel, og jeg tænkte:

”Hvis jeg kaster mig ind i tomrummet, vil jeg traumatisere det uskyldige barn, der ikke har nogen skyld i de problemer, jeg går igennem, at barnet og hans mor går forbi og går væk, og når de er væk, vil jeg prøve det igen”

Så jeg aborterede dette forsøg, jeg skulle prøve igen, men lige under broen og et køretøj gik langsomt forbi, og jeg tænkte: ”Hvis jeg kaster mig nu, falder min krop på bilen, og jeg vil skade chaufføren, der er uskyldig af alt, hvad der sker med mig ”, og det er derfor, jeg dræbte ikke mig selv og levede for at fortælle det.

Kærlighed reddede mig, kærlighed til uskyldige reddede mig!
Og det er det samme, der redder de udvalgte,
kærligheden til de skyldige mennesker fordømmer de ugudelige,
men kærligheden til de uskyldige mennesker redder de retfærdige!

Matthew 24:10 Mange vil da snuble og redde hinanden, og de hader hinanden. 11 Og mange falske profeter vil rejse sig og narre mange; 12 og for at have multipliceret det onde, vil mange kærlighed køle ned. 13 Men den, der holder ud til slutningen, vil blive frelst.

//

Pave Francis og Guds ord i Romerne 9:21 Eller har pottemageren ingen magt over mudderet til at gøre den samme dej til et glas til ære og en anden til vanære?

Exodus 20: 4 Du skal ikke gøre dig selv et billede eller nogen lighed med hvad der er oven i himlen eller nedenfor på jorden eller i vandene under jorden. 5 Du skal ikke bøje dig for dem og heller ikke ære dem.
https://bestiadn.com/2019/09/27/revelation-1810-standing-afar-off-for-the-fear-of-her-torment-saying-alas-alas-that-great-city-babylon- at-mægtige by-til-i-en-time-er-thy-dom-come /

//

Salme 58:10 De retfærdige skal glæde sig, når han ser hævn;
Hans fødder vasker i de ugudeliges blod. 11 Så vil manden sige: Der er bestemt en pris til de retfærdige;
Der er bestemt Gud, der dømmer på jorden.
Åbenbaring 16: 5 Og jeg hørte vandenes engel:

[springvand]

Når det er sagt: Du er retfærdig, Herre, hvem du er, og hvem du var, den Hellige, fordi du har bedømt disse ting.
6 Fordi de udgød de helliges og profeternes blod, har du også givet dem at drikke blod; De fortjener det.
7 Jeg hørte også en anden, der fra alteret sagde: Visst, Herre Gud, den Almægtige, dine domme er sande og retfærdige.
6 Thi de udgød blod fra hellige og profeter, og du har givet dem at drikke blod; de fortjener det.
Isaiah 49:26 Og jeg vil få dem til at spise deres eget kød, og de skal drikkes med deres blod som med sød vin; og alt kød skal vide, at jeg er Herren din Frelser og din Forløser, Jakobs stærke.
Retfærdighed for de helliges helgen! (Daniel 7:17 Disse fire store dyr er fire konger, der vil rejse sig på jorden. 18 Derefter vil de Helliges Hellige modtage kongeriget, og de vil eje kongeriget indtil århundrede, evigt og for evigt.
19 Derefter havde jeg lyst til at kende sandheden om det fjerde dyr, som var så forskellig fra alle de andre, meget skræmmende, at det havde jerntænder og bronzespikre, at det fortærede og smuldrede, og resterne trampede med fødderne; 20 ogsaa omkring de ti Horn i hans Hoved og det andet, der var kommet ud, for hvilket tre var faldet; og det samme horn havde øjne og mund, der talte store ting og syntes større end dets ledsagere. 21 Og jeg så, at dette horn bragte krig mod de hellige og besejrede dem, 22 indtil de gamle dage kom, og de Helliges hellige fik dom; og tiden kom, og de hellige modtog riget.
[Pave Francis, i oprør mod Jehova, erklærer dødsstraf uacceptabel i alle tilfælde. ]
[Det er dit ord imod mit, og kun et vil sejre]
Hej, jeg er José Galindo, jeg er her i Lima, Peru, byen hvor jeg bor, hvor jeg blev født, jeg er nøjagtigt ved indgangen til katedralen i Lima, afgudsdyrkernes kirke, der er regeringspaladset, og der er Plaza de armas, for et par øjeblik siden, for et par minutter siden, er jeg gået nær processionen af ​​en statue af Jomfruen, af Jomfru Maria, jeg har passeret i nærheden af ​​dem, der har været katolske præster og mennesker som sang til deres statue, og tror du, at jeg er interesseret? Jeg er virkelig ligeglad med andres tro, undtagen tro fra mine medmennesker, hvad jeg leder efter, er at de [retfærdige mennesker], som jeg forklarer, at de ydmyge mennesker som [jeg] var, såvel som Jeg er stadig, for hvis jeg var fremragende, ville jeg kræve tilbedelse for mig, men jeg kræver tilbedelse for Skaberen, jeg søger, at ydmyge mennesker som mig, der dybt i deres hjerte ønsker at behage Gud, jeg vil have, at disse mennesker skal kende sandhed, jeg mener, dette arbejder jeg ikke for alle, det er klart i Daniel 12: 1, at når Michael rejser sig, og alt tyder på, at han er mig, rejser han sig til fordel for børnene i Daniel, og hvem er Danias folks børn?, de retfærdige,

Daniel 12 siger: ”og på det tidspunkt vil dit folk blive frigivet, dem, der er indskrevet i bogen,” står det ikke, ”alle mennesker vil blive frigivet,” hvad betyder det? At der er mennesker, som aldrig vil acceptere, at det, de gør, er avgudsdyrkelse, at de ikke engang vil høre på argumenter, der viser dem, at deres opførsel er en afgudsdyrkende opførsel, de ikke ønsker at lytte, de er tilfredse med, hvad der sker omkring dem, de accepterer ting som de er og søger ikke nogen ændring, og det er situationen for de fleste mennesker, det er derfor, jeg lader dem være, som de er, jeg er ligeglad med andres tro, hvad jeg er at lede efter er retfærdighed for mig, fordi jeg er blevet kidnappet, fordi jeg stoppede med at praktisere disse afgudsdyrkende handlinger, så snart jeg lærte ved hjælp af at læse og analysere nogle få tekster i Bibelen, at det, jeg gjorde som en katolsk, var afgudsdyrkelse, stoppede jeg som katolik, og jeg begyndte at prædike ordet i Bibelen, uden at have læst alt om det, troede jeg, at Bibelen var hele Guds ord, fordi jeg lige havde læst lidt, men det lille, jeg havde læst, var nok til indse, at hvad jeg gjorde som en kat holic mand skulle udføre afgudsdyrkende praksis, det var det tidspunkt, hvor min familie og mennesker i tilknytning til dem kidnappet mig, de respekterede ikke min frihed, og så det jeg leder efter er retfærdighed, jeg forklarer det allerede i min blog [bestiadn. com – 777.health.blog], hvad jeg leder efter er anvendelsen af ​​loven om talentet, ingen har nogen ret til at fratage mig min frihed til at stoppe med at være katolik og forkynde med Bibelen i hånden (kl. den gang troede jeg på Bibelen: Salme 118: 18, Åbenbaring 13: 7, Mika 7: 9-10), at katolisismen er afgudsdyrker uafhængigt, og det vil sige, de har dybest set brugt baktalelse mod mig, de har opfundet psykiske sygdomme, som Jeg har aldrig haft og aldrig haft, og alt for [at have dedikeret mig selv] i min fritid for at prøve at hjælpe dem, der heller ikke ønsker at blive svindlet, fordi på det tidspunkt
[Jeg] havde ikke et job, (jeg ledte efter et job i henhold til mine studier, men kunne ikke finde …,), men selvom jeg ikke fandt det, brugte jeg min fritid på hvad jeg siger, men det gjorde det ikke venligst min familie, og det er derfor, de opfandt alt det alibi, som jeg led af skizofreni, at jeg led af hallucinationer, og en hel række baktalelser, der har skadet min ungdom, jeg mener mine 20’ere, ja hvad jeg virkelig ønsker er ikke at ændre mennesker, mennesker vil altid være ens i deres essens, jeg kan ikke ændre menneskers natur, mennesker vil altid være som de er, det naturlige idolater (den fødte avgudsdyrker), vil altid være en naturlig idolater, men den retmæssige vil altid være retfærdige mennesker, og jeg tror, ​​at de retfærdige mennesker vil vide sandheden, og for dem udfører jeg arbejdet i min blog, mange muslimer vil fortsat være muslimer, mange katolikker vil fortsat være katolikker, og mange ”Jehovas Vidner” vil fortsæt med at være ”Jehovas Vidner”, ”falske Jehovas Witne SSES
snarere fordi et sandt Jehovas Vidne tror på alle profetier, men de gør det ikke, vil et falskt Jehovas Vidne fortsat være et falskt Jehovas Vidne, og de retfærdige vil fortsætte med at være retfærdige, da jeg, jeg betragter mig selv som bare, siger nogle : “Ingen er retfærdige”, hvordan er det, at ingen er retfærdige? Se godt på profetierne [de taler om retfærdige]: “Salme 118: 20”: “Dette er Jehovas dør, de retfærdige vil gå igennem det ”, kun de retfærdige kan acceptere dette, det er uretfærdigt at sige, at vi alle er uretfærdige !, det er baktalelse, fordi man kender [sig selv som uretfærdig], det giver ham ingen ret til at antage, at alle er lige med ham , forestil dig en pædofil, der siger:
”Vi er alle pedofile”, det er ikke sandt, han kan være en pedofil, vi er ikke alle de samme, du kan ikke lægge alle i den samme skraldespose, der er syndere, der er onde syndere, der af natur altid vil være onde syndere, men det betyder ikke, at vi alle er onde syndere, Gud betragter afgudsdyrkelse som en synd, men der er to typer af afgudsdyrkere, efter min mening, det naturlige afgudsdyr, som de mennesker, der netop passerede (i deres procession), fanatiske, der ikke engang på grund af nyhederne, der fortæller om misbrug af børnsex misbrug, holdes væk fra doktrinerne for disse grupper af mennesker, og omstændighedens idolater for uvidenhed, som jeg var da jeg var ung, fordi jeg for mindre ting flyttede væk fra Katolisisme, som jeg forklarer i min blog,

som jeg forklarer i min blog, da jeg var 20 år eller 21 år gammel, kom jeg fra at spille et spil [fodbold], og jeg så i en avis, at en ”U” -fan havde dræbt en fan af ”Alliance” eller omvendt, og jeg sagde til mig selv: ”(Dette giver ingen mening), jeg vil høre Guds ord i kirken (Gud vil sige noget om det)” Jeg gik til kirken og præsten, afgudspræsten, der fortæller passagen, hvor Jesus talte til Peter, og han fortællede det således: ”Peter, du siger, at du ikke vil benægte mig, men du ser ud til at være en fan af” U ”, du vil benægte mig tre gange”, så jeg skuffede mig selv med at tænke sådan: ”Disse mennesker skulle være tættere på Gud, og jeg så bare en nyhed om et mord på en afgudsdyr, for en forfængelighed, der er fodbold som denne (væddemål fodbold, lejet fodbold), disse dumheder og denne fyr taler praktisk talt den samme, den samme tale, jeg mener denne fyr praktisk talt undskylder de dumheder af “Jeg er for” U “” eller “Jeg er for” Allian ce “” sagde jeg til mig selv: hvad er dette? ”, Fra det øjeblik var det min første afgang fra den katolske kirke, som katolik var jeg skuffet, og at selvom jeg aldrig havde hørt om sager om pedofili, nu, hvis jeg havde haft adgang til de oplysninger, der er tilgængelige nu til Internettet, information om så mange pedofile katolske præster, uden at have læst Bibelen, ville jeg have holdt op med at være katolsk, hvis der for noget mindre relevant (tilsyneladende) var nogle forfængelige ord fra præsten foran hans publikum, der udbrød afgudsdyr i fodbold, jeg var allerede bevæger sig væk, forestil dig, at hvis Internet på min tid var blevet udviklet, som det er nu, ville jeg have holdt op med at være katolsk fra disse nyheder, disse skandaler, ville jeg have holdt op med at være katolik, siden jeg var 17 eller 14 år gammel, eller siden jeg havde lært at læse og resonere, se nu på alle de mennesker, der også er opmærksomme på den nyhed og alligevel ikke åbner øjnene for at indse, at de roser pedofile og statuer, der ikke har nogen følelser, jeg kan ikke få dem til at se, jeg kan ikke gøre det og se lyset, den blinde vil forblive blind, selvom han gik i middagslyset, hvad jeg kan gøre er at få den, der ikke er blind, til at se lyset, for hvem der er i stand til at se lyn inde i den mørke tunnel, er i stand til at se dagen uden for tunnelen, min side er som en lampe, den der har synet vil forstå den, den, der forstår det grundlæggende, kan forstå det avancerede, men den der diskuterer det grundlæggende, den der diskuterer ABC vil ikke accepterer DEF, den, der ikke er i stand til at acceptere, at 1 1 er 2, vil aldrig hverken forstå de mest avancerede matematiske formler, så jeg gider ikke at forklare dem noget, jeg er ligeglad med, det er som i tilfælde af en person, der er homoseksuel, jeg kan ikke forhindre ham i at være som han er, homoseksuelle vil altid være homoseksuel (Åbenbaring 22: 11, Daniel 12:10) og det er deres forretning, jeg kan ikke ændre deres måde at være på , Jeg kan heller ikke gøre den dårlige person til en god person, jeg er ligeglad med, om homoseksuelle gifter sig med hver anden er, så længe de ikke rod med mig, at blandt dem gør hvad de vil, hvad der interesserer mig er, at mennesker som mig respekteres, og jeg er lige som Kristus var, og de kan ikke tegne Kristus, som om Kristus havde været udbredt, fordi han ikke var udlagt, og de har heller ikke ret til at fratage mig min frihed for at forhøre mig med deres hvide forklæder af psykologer, der ønsker, at jeg siger, at jeg er som dem (Jehova reddede mig fra hvad mine fjender ville have ønsket, de voldtog mig ikke seksuelt, Jehova beskyttede Lot mod det, Jehova beskyttede mig også, og Jehova beskytter alle hans sønner mod det også (Jesaja 1: 9), de mænd, der seksuelt trakasserede mig og de kvinder, der var medskyldige i dem , nåede ikke deres mål, men de havde forfærdelige, meget smertefulde dødsfald, fordi Jehova altid passer på sine børn), De kan ikke kidnappe mig tre gange, de kan ikke fratage mig min frihed til at søge og vælge en jomfru og ren kvinde til at gifte sig med hende, de har hindret mig bec ause, de har kidnappet mig tre gange, og det er ikke retfærdigt !. De satte mig i fangenskab og hindrede min søgning, i min ungdom, efter en kvinde, jeg ledte efter en jomfru, jeg var ung, og jeg havde ret, og jeg har stadig ret til at gifte sig med en jomfruelig kvinde, og jeg når jeg læste Ordsprog 19:14, hvor det står, at den, der finder en kone, finder Jehovas fordel, så besluttede jeg at dedikere mig til kristendommen, fordi jeg ville, og jeg vil stadig have den velsignelse, guld og sølv, jeg ikke søger, jeg leder efter en kone til hvem jeg kan være trofast !, fordi jeg er jaloux, jeg vil gerne gifte sig med en jomfruelig kvinde, som Gud befaler, som jeg kan lide det, hvorfor ikke? Hvorfor skal jeg gifte sig med en kvinde, der allerede var sammen med en anden mand, hvis jeg har mulighed for at gøre det med en kvinde, der er en jomfru og aldrig kysste nogen i munden?

hvad der sker er, at disse kirker gifter sig med adskilte kvinder, enker og prostituerede, der er en interessekonflikt, men jeg er ligeglad, de gifter sig ikke engang med sig selv, de giver deres velsignelse til nogen, til de højeste tilbudsgivere de har givet deres velsignelser i deres kirker, i deres ægteskaber, men jeg er ikke interesseret i deres velsignelser eller i deres godkendelse, for mig er de falske religioner unødvendige i min søgen efter en jomfru og trofast kvindes kærlighed, hvad jeg ønsker er retfærdighed, jeg har ikke til hensigt at ændre folks natur, fordi det er umuligt, fordi Daniel 12:10 siger perfekt: ”De ugudelige vil fortsætte med at være som de er og ikke vil forstå, men de retfærdige vil forstå og derfor vil de tro og derfor de vil blive frelst fra Jehovas vrede, de vil leve efter deres tro (Habakkuk 2: 4). Ser du det er der en radikal diskrimination, i Jesaja 57 til sidst er der også en forskelsbehandling, det lyder sådan: ”Jeg vil producere frugter af læber: fred for den der er nær og for den der er langt væk ”,” de ugudelige kan ikke være stille, de er som det beskidte hav, der kaster affald på kysterne ”,” der er ingen fred for de dårlige ”, ser du det, fred for nogle (fårene til højre) og forlegenhed for andre (tarene til venstre), fred for mænd med god vilje (fred for de retfærdige) og“ turbination for blodtørstige mænd ”, De blodtørstige mænd er baktaler, der ved udmærket, at de anklagede er falsk beskyldt, de ved, at de er uskyldige af det, de beskyldes for, det er dem, der søger offer for de uskyldige, dette er Kristi fjender , dem, der elskede hans smerter i korset, dem, der elskede Kristus sår, dem, der som vampyrer skyldte drukket hans blod og blodet fra de hellige, der blev dræbt i deres templer fulde af idoler («Babylonbyen» i Rom), så er Babels tjenere den berusede kvinde ved at drikke blodet fra de hellige og profeterne, pave Francis vil have liv for Barrabas, hvilket indebærer den uskyldes død, pave Francis vil ikke have retfærdighed for Jesus Kristus, for han blev myrdet på korset, og hans fars lov kræver, at han, der udgød blodet af en uskyldig mand vil hans blod blive udgydt, og en uskyldig mand blev dræbt: Jesus. (Yoshua!)

2. Mosebog 20:13 Du vil ikke dræbe.

Suppler:

Exodus 21:12 Den, der gør ondt på nogen, der får ham til at dø, han vil dø.
13 Men den, som ikke havde til hensigt at skade ham, men Gud lagde ham i hans hænder, så vil jeg påpege det sted, hvor han skal flygte.
14 Men hvis nogen er stolt over sig selv mod sin næste og dræber ham med raseri, skal du fjerne ham fra mit alter for at dø.

Pave Francis vil ikke have retfærdighed for mig, fordi jeg uretfærdigt blev sat i fangenskab tre gange, og de forsøgte at gøre det i december 2018, og loven om min Fader befaler, den, der kidnapper nogen, skal dræbes. ”
Exodus 21:15 Du stjæler ikke.

16 Du skal ikke tale falskt vidne mod din næste.

17 Du vil ikke begejstre din nabo’s hus, du vil ikke begejstre din nabos kone eller hans tjener eller hans tjenestepige eller hans okse eller hans røv eller din næste noget.

Suppler:

Exodus 21:16 Den, der kidnapper en person, uanset om han sælger den eller findes i hans besiddelse, vil bestemt dø.)
Jeg vil have retfærdighed for Kristus, jeg vil have liv for Kristus, liv for de retfærdige og død for de ugudelige, falske profeter, blodtørstige baktaler, børnoffer, børn, der ofrer hekser og deres medskyldige.

Men kunne du forvente noget lige ud af munden af ​​en uhyggelig karakter som pave Francis, hvis troldmandsslott har gjort oprør mod Guds mest elementære mandater?

Exodus 20: 1 Og Gud talte alle disse ord og sagde: 2 Jeg er Herren din Gud, som førte dig ud af Ægyptens land, ud af tjenestehusets hus. 3 Du vil ikke have andre guder foran mig. 4 Du vil ikke skabe dig selv et billede eller nogen lighed med hvad der er ovenpå himlen eller nedenfor på jorden eller i vandene under jorden. 5 Du skal ikke bøje dig for dem og heller ikke ære dem; fordi jeg er HERREN din Gud, stærk, jaloux, at jeg besøger fædrernes onde på børnene, indtil den tredje og fjerde generation af dem, der hader mig, 6 og jeg fortryder tusinder, dem, der elsker mig og holder min bud.

Suppler:

Deuteronomy 13: 1 Når en profet eller drømmer om drømme opstår midt iblandt dig og meddeler et tegn eller vidundere, 2 og hvis det tegn eller vidunderbarn, som han bebudede for dig, vil blive opfyldt og siger: Lad os gå efter andre guder, som ikke du mødte, og lad os tjene dem; 3 Du skal ikke lytte til en sådan profets ord eller til en sådan drømmer; fordi Jehova din Gud tester dig for at vide, om du elsker Jehova din Gud af hele dit hjerte og med hele din sjæl. 4 Efter Jehova din Gud skal du vandre; du skal frygte ham, holde hans bud og lytte til hans stemme, han vil tjene ham, og han vil følge ham. 5 En sådan profet eller drømmedrømmer skal dræbes, fordi han frarådede oprør mod Jehova din Gud, som førte dig ud af Ægypten og reddede dig fra trældomshuset og forsøgte at adskille dig fra den sti, som Jehova din Gud befalede dig til anduvieses; og så vil du fjerne det onde i din midte. 6 Hvis din bror, din mors søn eller din søn, din datter, din kone eller din intime ven, tilskynder dig i det skjulte og siger: Lad os gå og tjene andre guder, som hverken du eller dine fædre vidste, 7 af guder i byerne, der er i dine omgivelser, i nærheden af ​​dig eller langt fra dig, fra den ene ende af jorden til den anden ende af den; 8 du vil ikke acceptere ham og heller ikke lytte til ham; hverken dit øje vil have medlidenhed med ham eller du skal være barmhjertig med ham eller du skal dække ham 9 men du vil dræbe ham; din hånd rejser sig først over ham for at dræbe ham, og derefter hele folks hånd. 10 Du skal sten ham, indtil han dør, fordi han forsøgte at adskille dig fra Herren din Gud, som førte dig ud af Ægyptens land, fra et tjenestehus; 11 således at hele Israel vil høre og frygte og ikke gøre igen midt imellem jer som dette. 12 Hvis du hører, at det siges om en af ​​dine byer, at Jehova din Gud giver dig at bo i dem, 13 at ugudelige mænd, der har ansporet indbyggerne i deres by, er kommet ud af din midte og sagde: Lad os gå og tjene andre menneskers guder, som du ikke vidste; 14 du vil spørge, og du vil søge og spørge flittigt; og hvis det forekommer sandt, en bestemt ting, at en sådan vederstyggelighed blev udført i din midte, 15 vil du uopretteligt skade de indbyggere i den by ved sværkkanten og ødelægge den med alt hvad der findes i den, og du vil også dræb deres kvæg ved sværdets kant. 16 Og du skal samle alle deres bytte midt på torvet, og du vil fortære med ild byen og alle dens byder, alt dette, som et brændoffer til HERREN din Gud, og det vil blive en masse ruiner for evigt; Det bliver aldrig bygget igen. 17 Og intet af anathemet vil holde sig til din hånd, så HERREN vil vende sig fra sin vrede og være barmhjertig med dig og være medfølelse med dig og formere dig, som han svor til dine fædre, 18 du adlyder Jehova din Guds stemme og holder alle hans bud, som jeg befaler dig i dag, for at gøre det, der er rigtigt i Jehovas din Guds øjne.
5. Mosebog 13: 6 Hvis din bror, din mors søn eller din søn, din datter, din kone eller din intime ven tilskynder dig, og hemmeligt siger: Lad os gå og tjene andre guder, som hverken du eller dine fædre vidste, 7 af folkenes guder, der er i dine omgivelser, i nærheden af ​​dig eller langt fra dig, fra den ene ende af jorden til den anden ende af den; 8 du vil ikke acceptere ham og heller ikke lytte til ham; hverken dit øje vil have medlidenhed med ham eller du skal være barmhjertig med ham eller du skal dække ham 9 men du vil dræbe ham; din hånd rejser sig først over ham for at dræbe ham, og derefter hele folks hånd. 10 Du skal sten ham, indtil han dør, fordi han forsøgte at adskille dig fra Herren din Gud, som førte dig ud af Ægyptens land, fra et tjenestehus; 11 så hele Israel vil høre og frygte og ikke gøre det igen midt imellem dig.12 Hvis du hører, at det er sagt om en af ​​dine byer, at Jehova din Gud giver dig at bo i dem, 13 ugudelige mænd, der har tilskyndet indbyggerne i deres by, er kommet ud af jeres midte og sagde: Lad os gå og tjene andre menneskers guder, som I ikke vidste; 14 du vil spørge, og du vil søge og spørge flittigt; og hvis det forekommer sandt, en bestemt ting, at en sådan vederstyggelighed blev udført i din midte, 15 vil du uopretteligt skade de indbyggere i den by ved sværkkanten og ødelægge den med alt hvad der findes i den, og du vil også dræb deres kvæg ved sværdets kant.

16 Og du skal samle alle deres bytte midt på torvet, og du vil fortære med ild byen og alle dens byder, alt dette, som et brændoffer til HERREN din Gud, og det vil blive en masse ruiner for evigt; Det bliver aldrig bygget igen. 17 Og intet af anathemet vil holde sig til din hånd, så HERREN vil vende sig fra sin vrede og være barmhjertig med dig og være medfølelse med dig og formere dig, som han svor til dine fædre, 18 du adlyder Jehova din Guds stemme og holder alle hans bud, som jeg befaler dig i dag, for at gøre det, der er rigtigt i Jehovas din Guds øjne.

Det er klart, at Francisco, du hader Jehova, Jehova hader dig også og har givet dig et specielt sted for dig, ikke klag, i menneskekroppen fungerer ikke alle celler som de lyse neuroner, du er som den hæmorroide celle i kanterne fra anus af en fed mand, som er fed for at følge dine råd i din babylonske bibel til at spise svinekød, som dit forfalskede evangelium ikke forbyder, et kød, som Jehova forbød at spise i sin lov.

Pave Francis og Guds ord i Romerne 9:21 Eller har pottemageren ingen magt over mudderet til at gøre den samme dej til et glas til ære og en anden til vanære?

Ordsprogene 16: 4 HERREN har skabt alt for sig selv: ja, de ugudelige til den onde dag. Jesaja 66:24 ”Og de vil gå ud og se på de døde kroppe af dem, der gjorde oprør mod mig; ormene, der spiser dem, vil ikke dø, ilden, der brænder dem, vil ikke blive slukket, og de vil være afskyelige for hele menneskeheden. ”

hvorfor vil de være i helvede? fordi de er som den slags mennesker, der råbte: ”Lang levetid til Barrabas og død for Kristus!”

De råbte det i deres oprør mod Jehovas befalinger som forklarede linjer ovenfor! Ligesom paven Francis gør!

Jesus blev offer for at myrde, deres fjender brugte baktalelse, jeg var offer for bortførelse, mine fjender brugte baktalelse, retfærdighed for Jesus er også retfærdighed for mig, at elske retfærdighed er at elske Guds lov, loven om fortælling, at hate Gud er at hate retfærdighed, at hate Gud er at forfalske deres tjeners evangelium, at hate Gud er at baktale mod det mandlige udseende af hans hellige engle, og det er grunden til, at Satan og hans tjenere vil gå til helvede. (Åbenbaring 12: 7-12)!

https://bestiadn.com/2019/08/11/a-troll-publishes-a-photo-that-ridicules-russian-president-vladimir-putin/

 

=

+

THE MARCH OF THE BEAST

+

thecrossandthelaw
thechrististhesonofJehovah
Michael-endtimes
=

[Babilonia ya ha sido juzgada, ha sido hallada culpable y en justicia ha sido condenada al infierno]

nueva tierra y cielos
==
micah 7 8_10 en
indignation
DIBUJANOSBIEN
JESUSODIAASUSENEMIGOS
laverdad
==
===
[3] La profecía en lenguaje figurado de la reversión del pecado original de Adán y Eva
https://textos-y-relaciones.blogspot.com/2019/08/evangelio-de-felipe-71-mientras-eva.html
[4-2] El ABC del Verdadero Cristianismo ha sido re-descubierto y yo lo anuncio (Salmos 118:17-23) : https://bestiadn.com/2019/08/30/he-redescubierto-el-verdadero-cristianismo-y-lo-anuncio/
[5] El orgullo y despecho de una mujer causó su acto calumnioso contra mi, ¿que culpa tengo yo de haberle gustado a ella y ser fiel y celoso?.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/esto-me-pasa-porque-soy-fiel.html
[6]
Satanás es una criatura con vida, porque Satanás vive en cualquier calumniador, y tiene miedo y sus miedos se cumplen.
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/el-vidente-vera-la-luz-pero-el-ciego-no.html
[7]
No todos los caminos conducen a Roma, solo las falsas religiones lo hacen
https://cristo-cabello-corto.blogspot.com/2019/05/ellos-dijeron-todos-los-caminos.html
[9] Hijo de Satanás (calumniador), Satanás no te podrá defender, porque Satanás no tiene argumentos de defensa coherentes,
además Satanás es tan culpable como tu, y porque Satanás es una bestia como abogado defensor.
https://el-enemigo-del-anticristo.blogspot.com/2019/05/el-anti-anticristo.html
[10] La profecía lo confirma: El ejército ganador se reparte el botín arrebatado al perdedor.
https://cristo-uso-corto.blogspot.com/2019/08/miguel-olvidate-de-eliza-satanas-tu.html
LA PARABOLA DEL BUEN FORNICADOR
La parábola no contada del buen fornicador y el falso cristiano que lo calumnia!
el final del clasico en peru alianza universitario cristal boys
Miguel: “Satanás, tu no solo lo pareces, sino que eres del otro equipo, te gusta ademas el color crema y escarlata, al igual que ese sacerdote de tu iglesia …“