Показујем вам пророчанства Изаије и Еноха, можда више волите да читате лажна пророчанства о Нострадамусу.

Показујем вам пророчанства Изаије и књигу Енохова, можда више волите да читате лажна пророчанства о Нострадамусу.

Показујем вам пророчанства Изаије и Еноха, можда више волите да читате лажна пророчанства о Нострадамусу.

Изаија 13: 3 Заповједио сам својим посвећеним, на гњев своје сам позвао и силнике своје који се радују мојој слави.
  
Изаија 13: 4 Громогласни шум са планина, као и многи људи; урлик буке краљевстава, уједињених народа; Јехова војске преиспитује трупе у борби.
хттпс://бестиадн.цом/2020/05/08/ел-диабло-но-ес-цортес-перо-ел-енемиго-дел-диабло-ес-цортес/

Књига Енохова 1: 9 Погледајте да долази са мноштвом својих светаца да изврши суд над свима и уништи зле и казни све тело за сва њихова зла дела која су перверзно починили и за све речи узвишене и грубе које зли грешници говорили су против Њега.
хттпс://бестиадн.цом/2020/04/05/ми-литигио-цонтра-ел-диабло-куиен-ес-ел-диабло-акуи-мира-биен-куиен-ес-куиен-ен-еста-хисториа/
Боок оф Еноцх 1: 5 Посматрајте и погледајте сва стабла како се у њима издвајају зелени листови и покривају их, а сви њихови плодови су за украшавање и славу. Узвисите и размислите о свим тим делима и знајте како живи Бог, онај који вечно живи, све је то урадио.
хттпс://777хеалтхблог.филес.вордпресс.цом/2020/04/фибацх.доцк
Међутим, мноштво људи га није обожавало, већ богове начињене рукама и свим врстама створења, и они су хвалили лажне пророке који уче да усмеравају молитве према створењима, а не њему, мноштво људи није тражило истину и прихватили смо се лажи, дакле:
Изаија 2: 8-12 Надаље, њихова је земља пуна идола, и клекнули су прије дјела својих руку и прије онога што су чинили прсти. И човек се поклонио, и човек се понизио; према томе, немојте им опростити.

Уђите у стијену, сакријте се у прашини, од страшног присуства Јехове и од сјаја његовог величанства.
Свемогуће људске очи биће спуштене, а понос људи понижен; а Јехова ће бити узвишен само тога дана.

хттпс://бестиадн.цом/2020/05/09/ел-папа-дице-куе-ел-диабло-бусца-деструир-су-иглесиа-ел-лоцо-дице-куе-су-иглесиа-ес-де- диос /
Јер ће дан Јехове Домаћина надвладати надмоћан и поносан, надасве узвишен и срушен; И онда …
Божја гнева трајаће све док:
Изаија 6:12 док Јехова није отјерао људе и умножио напуштена мјеста усред земље.
13 А ако десета остане у њој, поново ће бити уништена; али попут храста и храста који су, када се још режу, и дебло, исто ће и дебло, свето семе. На овај начин сви који остану стајати биће праведни и они ће своје молитве усмеравати само Богу: Књига Енохова 10:21 „И сви људи ће постати праведни и сви народи ће ми се клањати, молиће се ја, Јехова, и похвалиће ме. 22 ”И земља ће бити чиста од сваке покварености, од сваког гријеха, од сваке казне и од сваке боли и нећу више слати куге на земљи, све док нараштаји нараштаја, ни читаву вјечност.

Откривење 21: 4 избрисаће све њихове сузе и неће бити више смрти, ни плача, ни јадиковања или боли; јер је сав бол који је раније постојао за њих престао да постоји. Неће бити боли за праведнике, али биће и боли за непријатеље праведних …

Књига Енохова 12: 6 „И баш кад се радују због своје деце, видеће смрт својих вољених и тугују за губитком своје деце, и они ће се вечито молити, али за њих неће бити милости ни мира.“

Књига Енохова 68: 4 Али кад је Михаел дошао пред Господара духова (Јехове), Мицхаел је рекао Рафаелу: „Нећу их бранити у очима Господа, јер је Господ духова бесан они, јер су се понашали као да су Господин.

хттпс://бестиадн.цом/2020/05/09/ел-папа-дице-куе-ел-диабло-бусца-деструир-су-иглесиа-ел-лоцо-дице-куе-су-иглесиа-ес-де- диос /
Изаија 66:24 И они ће изаћи и видеће лешеве људи који су се побунили против мене; јер њихов црв никад неће умријети, нити ће се њихова ватра угасити, и биће гнусни сваком човјеку.
хттпс://бестиадн.цом/2019/06/29/лас-религионес-паганас-и-ел-сацрифицио-де-серес-хуманос/

Добродошли или не добродошли, овисно о случају, на мој свемирски брод.

13 хттпс://777хеалтхблог.филес.вордпресс.цом/2020/05/треце.пдф