Et mostro les profecies d’Isaïes i d’Enoc, potser tu prefereixis llegir les falses profecies de Nostradamus.

Et mostro les profecies d’Isaïes i el llibre d’Enoc, potser tu prefereixis llegir les falses profecies de Nostradamus.

Et mostro les profecies d’Isaïes i d’Enoc, potser tu prefereixis llegir les falses profecies de Nostradamus.

Isaïes 13: 3 Jo vaig enviar als meus santificats, així mateix vaig trucar als meus valents per la meva indignació, als quals s’alegren amb la meva glòria.

Isaïes 13: 4 Baluern de multitud a les muntanyes, com de molt poble; estrèpit de soroll de regnes, de nacions reunides; Senyor de l’passa revista a les tropes per a la batalla.
https://bestiadn.com/2020/05/08/el-diablo-no-es-cortes-pero-el-enemigo-del-diablo-es-cortes/

Llibre d’Enoc 1: 9 Mireu que Ell ve amb una multitud dels seus sants, per a executar el judici sobre tots i aniquilarà als impius i castigarà tota carn per totes les seves obres impies, les quals ells han perversament comès i de totes les paraules altives i dures que els malvats pecadors han parlat contra Ell.
https://bestiadn.com/2020/04/05/mi-litigio-contra-el-diablo-quien-es-el-diablo-aqui-mira-bien-quien-es-quien-en-esta-historia/
Llibre d’Enoc 1: 5 Observeu i vegeu tots els arbres, com en tots ells despunten les fulles verdes i els cobreixen i tots els seus fruits són per a adorn i glòria, Ensalzad i considereu tot aquestes obres i sapigueu com el Déu viu, el que viu eternament, Ell ha fet totes aquestes coses.
https://ai20.me/wp-content/uploads/2020/04/fibonacci.docx
No obstant això, multituds de gent no ho han adorat a Ell, sinó a déus fets amb mans ia tota classe de criatures, i han lloat als falsos profetes que ensenyen a dirigir les pregàries a les criatures i no a Ell, multituds de gent no han buscat la veritat, i es van conformar amb les mentides, per tant:
Isaïes 2: 8-12 A més la seva terra és plena d’ídols, i s’han agenollat ​​davant l’obra de les seves mans i davant el que van fabricar els seus dits. I s’ha inclinat l’home, i l’home s’ha humiliat; per tant, no els perdons.
https://bestiadn.com/2020/05/09/el-papa-dice-que-el-diablo-busca-destruir-su-iglesia-el-loco-dice-que-su-iglesia-es-de- déu /
Fica’t en la penya, amaga’t a la pols, de la presència temible del Senyor, i de la resplendor de la seva majestat.
La altivesa dels ulls de l’home serà abatuda, i la supèrbia dels homes serà humiliada; i el Senyor només serà exaltat en aquell dia.
Perquè dia de Senyor de l’vindrà sobretot superb i altiu, sobretot enaltit, i serà abatut; I després …
La ira de Déu continuarà fins que:
Isaïes 06:12 fins que el Senyor hagi fet fora lluny als homes, i multiplicat els llocs abandonats enmig de la terra.
13 I si quedés encara en ella la desena part, aquesta tornarà a ser destruïda; però com el roure i l’alzina, que a l’ésser tallats encara queda el tronc, així serà el tronc, la llavor santa. D’aquesta manera tots els que quedin en píe seran els justos i ells dirigiran les seves pregàries únicament a Déu …
Llibre d’Enoc 10:21 «I tots els fills dels homes arribaran a ser justos i totes les nacions em adoraran, es dirigiran en oració a mi, el Senyor, i em lloaran. 22 «I la terra estarà neta de tota corrupció, de tot pecat, de tot càstig i de tot dolor i jo no enviaré més plagues sobre la terra, fins a les generacions de les generacions ni per tota l’eternitat.

Apocalipsi 21: 4 eixugarà totes les llàgrimes d’ells, i ja no hi haurà mort, ni plor, ni lament, ni dolor; perquè tot dolor que abans existia per a ells ha deixat d’existir. No hi haurà dolor per als justos, però hi haurà dolor per als enemics dels justos … Llibre d’Enoc 12: 6 «I així com van gaudir a causa dels seus fills ells veuran la mort dels seus estimats i ploraran per la pèrdua dels seus fills i supliquessin eternament, però no hi haurà per a ells misericòrdia ni pau «.
Llibre d’Enoc 68: 4 Però va succeir que quan Miguel va arribar davant el Senyor del que esperits (Jehovà), Miguel li va dir a Rafael: «No faré la defensa d’ells als ulls de el Senyor, ja que el Senyor dels esperits està furiós amb ells, perquè es van comportar com si fossin el Senyor.

https://bestiadn.com/2020/05/09/el-papa-dice-que-el-diablo-busca-destruir-su-iglesia-el-loco-dice-que-su-iglesia-es-de- déu /

Isaïes 66:24 I sortiran, i veuran els cadàvers dels homes que es van rebel·lar contra mi; perquè el seu cuc mai morirà, ni el seu foc s’apagarà, i seran abominables a tot home.
https://bestiadn.com/2019/06/29/las-religiones-paganas-y-el-sacrificio-de-seres-humanos/
Benvinguts o no benvinguts, segons sigui el cas, al meu nau espacial.
https://bestiadn.com/2020/05/05/bienvenidos-o-malvenidos-segun-sea-el-caso-a-mi-nave-espacial/
13
https://ai20.me/wp-content/uploads/2020/05/trece.pdf