Jag visar er profetierna från Jesaja och Henok, kanske föredrar du att läsa de falska profetiorna från Nostradamus.

Jag visar er profetierna från Jesaja och Enok bok, kanske föredrar du att läsa de falska profetiorna från Nostradamus.

Jag visar er profetierna från Jesaja och Henok, kanske föredrar du att läsa de falska profetiorna från Nostradamus.

Jesaja 13: 3 Jag har befallit mina heliga,
jag har också kallat mina mäktiga för min ilska, de som gläder sig över min härlighet.
  
Jesaja 13: 4 Växtljud från bergen, som från många människor; brus från kungarike, av förenade nationers brus; Jehova av arméerna granskar trupperna för strid.
https://bestiadn.com/2020/05/08/el-diablo-no-es-cortes-pero-el-enemigo-del-diablo-es-cortes/

Book av Enok 1: 9 Se att han kommer med ett flertal av sina heliga för att döma dom över alla och kommer att utplåna de ogudaktiga och straffa allt kött för alla deras onda gärningar, som de har perversiskt begått och av alla ord hovmodiga och hårda att onda syndare har talat mot honom.
https://bestiadn.com/2020/04/05/mi-litigio-contra-el-diablo-quien-es-el-diablo-aqui-mira-bien-quien-es-quien-en-esta-historia/
Book av Enok 1: 5 Observera och se alla träd, hur de gröna bladen i dem alla sticker ut och täcker dem och alla deras frukter är till prydnad och härlighet, upphöj och betrakta alla dessa verk och vet hur den levande Gud, en som lever evigt, Han har gjort alla dessa saker.
https://ai20.me/wp-content/uploads/2020/04/fibonacci.docx
Men många människor har inte dyrkat honom, utan gudar gjorda med händer och alla slags varelser, och de har berömt de falska profeterna som undervisar om att rikta böner till varelser och inte till honom. Många människor har inte de sökt sanningen , och nöjde sig med lögnen, därför:
Jesaja 2: 8-12 Dessutom är deras land fullt av avgudar, och de har knälat före sina händer och före vad deras fingrar gjorde. Och människan har böjt sig, och människan har förödmjukat sig; därför inte förlåta dem.

Gå in i berget, göm dig i dammet, från Jehovas rädsla närvaro och för hans storslagenhet.
Mänsklighetens ögon kommer att sänkas och människors stolthet förnedras; och Jehova kommer bara att upphöjas den dagen.

https://bestiadn.com/2020/05/09/el-papa-dice-que-el-diablo-busca-destruir-su-iglesia-el-loco-dice-que-su-iglesia-es-de- dios /
Ty HERREN för värdarna kommer över allt hovmodigt och stolt, framför allt upphöjt och förnedras; Och då …
Guds vrede kommer att fortsätta tills:
Jesaja 6:12 tills Jehova har drivit människor bort och multiplicerat övergivna platser mitt på jorden.
13 Och om en tiondel återstår i den, kommer den att förstöras igen; men som eken och eken, som när de skärs fortfarande är stammen, så kommer stammen, det heliga fröet. På detta sätt kommer alla som förblir stående att vara rättfärdiga och de kommer bara att rikta sina böner till Gud: Enok 10:21: «Och alla människors barn kommer att bli rättfärdiga och alla nationer kommer att tillbe mig, de kommer att be till mig, Jehova, och de kommer att berömma mig. 22 ”Och jorden kommer att vara ren från all korruption, från all synd, från all straff och från all smärta, och jag kommer inte att skicka fler plågor på jorden förrän i släktens släkter eller i evighet.

Uppenbarelseboken 21: 4 Det kommer att torka bort alla deras tårar, och det kommer inte att finnas mer död eller gråt eller klagande eller smärta; eftersom all smärta som tidigare funnits för dem har upphört att existera. Det blir ingen smärta för de rättfärdiga, men det kommer att vara smärta för de rättfärdiges fiender …

Book av Enok 12: 6 «Och precis som de glädde sig på grund av sina barn så kommer de att se sina älskade döda och sörja för deras barns förlust och de kommer att be evigt, men det kommer inte att bli någon barmhärtighet eller fred för dem.»

Book of Enoch 68: 4 Men det hände att när Michael kom framför andarnas Herre (Jehova), sade Michael till Raphael: ”Jag kommer inte att försvara dem i Herrens ögon, ty andens herre är rasande av de för att de uppförde sig som om de var Herren.

https://bestiadn.com/2020/05/09/el-papa-dice-que-el-diablo-busca-destruir-su-iglesia-el-loco-dice-que-su-iglesia-es-de- dios /
Jesaja 66:24 Och de kommer att gå ut och se de liken av de män som gjorde uppror mot mig; ty deras mask kommer aldrig att dö, och deras eld kommer inte att släckas, och de kommer att vara avskyvärda för alla.
https://bestiadn.com/2019/06/29/las-religiones-paganas-y-el-sacrificio-de-seres-humanos/

Välkommen till eller inte välkommen till mitt rymdskepp.

13 https://ai20.me/wp-content/uploads/2020/05/trece.pdf