De video van een entiteit die ten dienste staat van desinformatie heeft de volgende titel: «Shocking: Giant UFO lanceert een straal naar de aarde»

De video van een entiteit die ten dienste staat van desinformatie heeft de volgende titel:
«Shocking: Giant UFO lanceert een straal naar de aarde»
Mijn antwoord:
“Mijn ruimteschip schiet constant bliksem naar de aarde: de woorden, het pictogram zegt het, het ruimtevaartuig in een baan om de aarde is mijn blog en de stralen zijn de waarheid.
Matteüs 24:30 Dan zal het teken van de Mensenzoon in de hemel verschijnen (Dat wil zeggen, aan de rechterhand van God (Psalm 110)); En dan zullen alle stammen van de aarde (zij die als heidens worden beschouwd omdat ze geen geloof in de waarheid hebben) rouwen, en zij zullen de Mensenzoon zien komen op de wolken van de hemel, met macht en grote heerlijkheid.
31 En hij zal zijn engelen sturen met een groot geluid van een bazuin (communicatiemiddelen), en deze zullen op hun beurt hun uitverkorenen bijeenbrengen (door hun communicatiemiddelen verzamelen de boodschappers in waarheid het ware Israël: de rechtvaardigen), van de vier winden, van het ene uiteinde van de lucht naar het andere.
Openbaring 18: 1 Hierna zag ik een andere engel uit de hemel neerdalen, die grote macht had, en de aarde werd verlicht met zijn heerlijkheid.

Spaans is mijn moedertaal, ik heb meer informatie in die taal gepubliceerd:

https://bestiadn.com/2020/05/11/nave-espacial-lanza-rayo-a-la-tierra/

Met behulp van vertaaltools heb ik in deze taal gepubliceerd, zodat je me kunt vinden wanneer je op internet surft, net zoals een vogel vliegt en de tak van een boom ontmoet, waar hij dan neerstrijkt.
Matteüs 13:31 Een andere gelijkenis vertelde hen, zeggende: Het koninkrijk van de hemel is als een mosterdzaadje, dat een man nam en plantte in zijn veld; 32 die inderdaad de kleinste van alle zaden is; maar als het is gegroeid, is het de grootste van de groenten en wordt het een boom, zodanig dat de vogels uit de lucht komen en nesten maken in de takken.
=
 
dit is het geloof van Abraham

«Eeuwig leven is onsterfelijkheid, alleen de kinderen van Abraham kunnen dit geloven.»
https://youtu.be/OGJNm9lVPCA

Hosea 13:14 “Ik zal dit volk verlossen uit de kracht van het graf; Ik zal ze van de dood verlossen. ‘ + Johannes 11:26 «Een ieder die leeft en mij gelooft, zal niet sterven». Evangelie van Thomas 11. Jezus zei: “Deze hemel zal voorbijgaan en die erboven zal voorbijgaan. De doden leven niet en de levenden zullen niet sterven. ‘ + Jesaja 51: 6 „Hef uw ogen op naar de hemel en kijk naar de aarde eronder. Want de hemel zal verdwijnen als rook, de aarde zal oud worden als een kleed, en wie daarin wonen, zullen op dezelfde manier sterven; Maar Jehovah’s redding zal voor altijd zijn en zijn gerechtigheid zal niet worden afgeschaft. ‘
777.health.blog – bestiadn.com

Daniël 12: 1 ‘Eindelijk zal Michael opstaan, op dat moment zal iedereen die in het boek staat aangetroffen, vrijgelaten worden. Openbaring 12: 7-9 Michael en zijn engelen voerden oorlog tegen de draak … de grote draak en zijn engelen werden verslagen. «

Welkom of niet welkom, naargelang het geval, in mijn ruimteschip.

http://bestiadn.com/2020/05/05/bienvenidos-o-malvenidos-segun-sea-el-caso-a-mi-nave-espacial/

Het woord van God is de straal van mijn «ruimteschip».

Eeuwig leven is onsterfelijkheid - holandes