Videoen af ​​en enhed til tjeneste for desinformation er titlen som følger: “Shocking: Giant UFO lancerer en bjælke mod Jorden”

Videoen af ​​en enhed til tjeneste for desinformation er titlen som følger:
“Shocking: Giant UFO lancerer en bjælke mod Jorden”
Mit svar:
”Mit rumskib skyder konstant lyn til jorden: ordene, ikonet siger det, rumfartøjet i kredsløb er min blog, og dens stråler er sandheden.
Matthew 24:30 Så vil Menneskesønnens tegn vises i himlen (det vil sige ved Guds højre hånd (Salme 110)); Og så vil alle jordstammer (de, der betragtes som hedninger for ikke at have tro på sandheden) sørge, og de vil se Menneskesønnen komme på himmelens skyer med kraft og stor herlighed.
31 Og han vil sende sine engle med en stor lyd fra en basun (kommunikationsmiddel), og disse vil til gengæld samle deres udvalgte (gennem deres kommunikationsmidler samler messengerne i sandhed det sande Israel: det retfærdige folk), fra de fire vinde, fra den ene ende af himlen til den anden.
Åbenbaring 18: 1 Efter dette så jeg en anden engel komme ned fra himlen, som havde stor kraft, og jorden blev oplyst med hans herlighed.

Spansk er mit modersmål, jeg har offentliggjort mere information på det sprog:

https://bestiadn.com/2020/05/11/nave-espacial-lanza-rayo-a-la-tierra/

Ved hjælp af oversættelsesværktøjer har jeg offentliggjort på dette sprog, så du kan finde mig, når jeg surfer på internettet, ligesom en fugleflyvning og møder gren af ​​et træ, hvor det står der.
Matthew 13:31 En anden lignelse fortalte dem og sagde: Himmelriget er som et sennepsfrø, som en mand tog og plantede i sin mark; 32 som faktisk er den mindste af alle frø; men når det er vokset, er det det største af grøntsagerne, og det bliver et træ på en sådan måde, at fuglene kommer fra himlen og skaber rede i dets grene.
=
 
dette er Abrahams tro

”Evigt liv er udødelighed, kun Abrahams børn kan tro dette.”
https://youtu.be/OGJNm9lVPCA

Hosea 13:14 ”Jeg vil frelse dette folk fra gravens magt; Jeg vil løse dem fra døden. ” + Johannes 11:26 ”Hver den, der lever og tror på mig, skal ikke dø”. Evangeliet om Thomas 11. Jesus sagde: ”Denne himmel vil forsvinde, og den derover vil forgå. De døde er ikke i live, og de levende vil ikke dø. ” + Jesaja 51: 6 “Løft dine øjne op til himlen og se på jorden under. Thi himlene forsvinder som røg, jorden bliver ældre som et tøj, og de, der bor der, skal dø på samme måde; Men Jehovas frelse vil være evigt, og hans retfærdighed vil ikke blive afskaffet. ”
777.health.blog – bestiadn.com

Daniel 12: 1 ‘I slutningen vil Michael stå op, og på det tidspunkt frigøres alle, der findes skrevet i bogen. Åbenbaring 12: 7-9 Michael og hans engle bragte krig mod dragen … den store drage og dens engle blev besejret. ”

Velkommen eller ikke velkommen, som tilfældet er, til mit rumskib.

http://bestiadn.com/2020/05/05/bienvenidos-o-malvenidos-segun-sea-el-caso-a-mi-nave-espacial/

Guds ord er strålen i mit «rumskib».

Evigt liv er udødelighed - Danés