Er zijn veel religies, sekten en sekten, hoe kan ik weten welke van alle religies de ware religie is?

Er zijn veel religies, sekten en sekten, hoe kan ik weten welke van hen de ware religie is?

[English] [Español]

Er zijn veel religies, sekten en sekten, hoe kan ik weten welke van alle religies de ware religie is?

Als iemand tegen je zegt: «Je moet knielen en dit object om geluk vragen, anders doe je het slecht en zullen we iedereen vertellen dat je slecht bent.»

=

Als iemand tegen je zegt: «Het is een traditie om neer te knielen en dit object om geluk te vragen, anders doe je het slecht en zullen we iedereen vertellen dat je slecht bent.»

=

Als iemand tegen je zegt: «Je moet in een groep uitgaan om deze tekening op je schouders te dragen en deze tekening om wonderen te vragen, anders doe je het slecht en zullen we iedereen vertellen dat je slecht bent.»

==
Sommige mensen zouden als volgt op die persoon reageren:
‘Je bent gek, en als je me ervan beschuldigt een slecht persoon te zijn omdat ik niet gehoorzaamd heb aan wat je zegt, ben je ook een lasteraar!’
Andere mensen zouden als volgt op die persoon reageren:
‘Ik ben alleen bevoegd om te doen wat u mij vraagt ​​te doen met uw objecten, met andere objecten, niet met die van u’
In onderstaande didactische figuur:
Ik zal je de betekenis van de legende uitleggen.
(a) = Die mannen zijn de lasteraars (Satans boodschappers, de engelen van de Draak, de Draak en zijn engelen (engel betekent boodschapper)) (a) vertegenwoordigt de ijdelheid van de zeven boodschappers die eisen dat je moet knielen aan de dingen die ze hebben gedaan of anderen hebben opgedragen om te doen (ai), betekent dat natuurlijk ook dat je moet knielen voor die boodschappers of voor degenen die hen vertegenwoordigen.
(666) = 666 vertegenwoordigt het soort mensen dat het met plezier zal doen, natuurlijk, omdat ze net zo ijdel zijn als de boodschappers die hen vragen om deze dingen te doen, kunnen deze mensen alleen de figuur veranderen waarvoor ze moeten knielen, maar ze zullen nooit uit die cirkel komen.
(777) = 777 vertegenwoordigt die nederige mensen die tijdens hun jeugd en vroege jeugd hetzelfde deden als de rest omdat ze misleid waren, maar in een kwestie van tijd en met de informatie die door nederige mensen zoals die zeven mannen in (b) werd verstrekt – de boodschappers van de waarheid (Michael en zijn engelen (b)), deze nederige mensen stonden op, en wanneer alle nederige mensen de waarheid kennen, zal gerechtigheid zijn gekomen, omdat het goede in het goede zal zijn, en het slechte in het slechte ; en zoals je zult zien, hebben de zeven nederige boodschappers niet nodig dat bevrijde mannen knielen voor de zeven boodschappers van licht, licht is waarheid en waarheid brengt gerechtigheid en God is rechtvaardig.
https://bestiadn.com/2020/05/25/los-tres-regalos-que-satanas-dice-poder-ofrecer-entre-ellos-la-vida-eterna-si-le-obedeces-y-le-adoras-a-ciegas-sin-pensarlo/

Op mijn bestiadn.com-pagina staan ​​veel aanvullende details.
Als u deze informatie waardevol vond, zijn er niet veel, we zijn met weinig.
De meeste mensen passen in het 666-profiel.
http://bestiadn.com/2020/05/26/conversacion-simulada-entre-satanas-y-el-amigo-de-cristo-por-que-cuando-busque-ayudantes-en-este-pueblo-que-se-llena-la-boca-diciendo-que-es-fiel-a-dios-no-encontre-a-nadie/

naveespacial
La destrucción del monstruo sacrificador de niños

No dejo de imaginar, la cara de mierda de mis enemigos al otro lado de monitor, ajajaaajajaj

las legiones de Satanas sufren una masacre reciben ataques desde todos los flancos -2

las legiones de Satanas sufren una masacre reciben ataques desde todos los flancos