Det finns många religioner, kulter och sekter, hur kan jag veta vilken av alla religioner som är den sanna religionen?

Det finns många religioner, kulter och sekter, hur kan jag veta vilken av dem som är den sanna religionen?

[English] [Español]
Det finns många religioner, kulter och sekter, hur kan jag veta vilken av alla religioner som är den sanna religionen?

Om en person säger till dig: «Du måste knäböja och be detta objekt för lycka, annars gör du dåligt och vi säger alla att du är ond.»

Om en person säger till dig: «Det är en tradition att knäna ner och be detta objekt för lycka, annars gör du dåligt och vi kommer att säga alla att du är ond.»

Om en person säger till dig: «Du måste gå ut i en grupp för att bära denna ritning på dina axlar och be om mirakel från denna ritning, annars kommer du att göra dåligt och vi säger alla att du är ond.»

==
Vissa människor skulle svara på den personen så här:
«Du är galen, och om du anklagar mig för att vara en ond person bara för att inte lyda vad du säger är du också en förtal!»
Andra människor skulle svara på den personen så här:
«Jag har bara behörighet att göra det du ber mig att göra med dina objekt, med andra objekt, inte ditt»
I den didaktiska figuren nedan:
Jag kommer att förklara innebörden av legenden för dig.
(a) = Dessa män är förtalare (satans budbärare, drakens änglar, draken och hans änglar (ängel betyder budbärare)) (a) representerar fåfänga hos de sju budbärare som kräver att du måste knäla ner till de saker som de har gjort, eller har beordrat andra att göra (ai), uppenbarligen gör det också att du måste knäböja inför dessa budbärare eller före dem som representerar dem.
(666) = 666 representerar den typ av människor som kommer att göra det med glädje, naturligtvis, eftersom de är lika förgäves som budbärarna som ber dem att göra dessa saker, dessa människor kan bara ändra den figur framför vilken de ska knä, men de kommer aldrig ur den cirkeln.
(777) = 777 representerar de ödmjuka människorna som under sin barndom och sin tidiga ungdom gjorde samma sak som resten för att de lurades, men i en fråga om tid och med den information som tillhandahålls av ödmjuka människor som de sju männa i (b) – sanningens budbärare (Michael och hans änglar (b)), dessa ödmjuka människor stod upp, och när alla ödmjuka människor vet sanningen, kommer rättvisa att ha kommit, eftersom det goda kommer att vara i det goda och det dåliga kommer att vara i det dåliga ; och som ni kommer att se, de sju ödmjuka budbärarna kräver inte att befriade män ska knäböja inför de sju budbärarna av ljus, ljus är sanning och sanningen ger rättvisa och Gud är rättvis.
https://bestiadn.com/2020/05/25/los-tres-regalos-que-satanas-dice-poder-ofrecer-entre-ellos-la-vida-eterna-si-le-obedeces-y-le-adoras-a-ciegas-sin-pensarlo/

På min bestiadn.com-sida finns det många ytterligare detaljer.
Om du tyckte att denna information var värdefull, är vi inte många, vi är få.
De flesta passar 666-profilen.
http://bestiadn.com/2020/05/26/conversacion-simulada-entre-satanas-y-el-amigo-de-cristo-por-que-cuando-busque-ayudantes-en-este-pueblo-que-se-llena-la-boca-diciendo-que-es-fiel-a-dios-no-encontre-a-nadie/

naveespacial
La destrucción del monstruo sacrificador de niños

No dejo de imaginar, la cara de mierda de mis enemigos al otro lado de monitor, ajajaaajajaj

las legiones de Satanas sufren una masacre reciben ataques desde todos los flancos -2

las legiones de Satanas sufren una masacre reciben ataques desde todos los flancos