Forklaringen på denne profetien: Daniel 8:10 Den vokste seg stor, til himmelens hær; og noen av stjernene var det som de kastet ned til bakken og trampet på dem. 11 Den forstørret seg selv til prinsen av verten; og det stadige offeroffer ble tatt bort fra ham, og hans helligdom ble styrtet.

Forklaringen på denne profetien: Daniel 8:10 Den vokste seg stor, til himmelens hær; og noen av stjernene var det som de kastet ned til bakken og trampet på dem. 11 Den forstørret seg selv til prinsen av verten; og det stadige offeroffer ble tatt bort fra ham, og hans helligdom ble styrtet.

Forklaringen på …
Daniel 8:10 Den vokste seg stor, til himmelens hær; og noen av stjernene var det som de kastet ned til bakken og trampet på dem. 11 Den forstørret seg selv til prinsen av verten; og det stadige offeroffer ble tatt bort fra ham, og hans helligdom ble styrtet.
… er

Daniel 8:10 Satan vokste seg stor, til himmelens hær;
og noen av stjernene var det som de kastet ned til bakken og trampet på dem.
(Satan lurte på en stund til og med de hellige)
Daniel 8:11 Den forsterket seg selv, opp til hæren prins.
(Satan forsterket seg selv mot Michael, himmelens fyrste!)
og det faste ofring ble tatt bort fra ham,
(Og sannheten om den hellige pakt ble gjemt. Michael ignorerte den, men bare for en stund, fant jeg den igjen, hjalp Jehova meg med å finne sannheten!)
og stedet for hans helligdom ble styrtet.
(Spør Sandra … https://bestiadn.com/2020/06/04/daniel-713-miraba-yo-en-la-vision-de-la-noche-y-he-aqui-con-las-nubes- del-cielo-venia-uno-como-un-hijo-de-hombre-que-vino-hasta-el-anciano-de-dias-y-le-hicieron-acercarse-Delan /
)

Jesus hadde kort hår. Hvis du sjekker maleriene av «Saint Michael» som tråkker over «Satan» som er vist av Vatikanet, vil du se at «Satan» har en mørkere hudfarge enn «Michael», men at den falske Michael ser ut som en kvinne, det vil si fordi han faktisk er Samael, prinsen av Roma, han er hengiven, så sannheten er motsatt; men det skjedde til å fylle profetien i Daniel 8: 10-11.

Guds sendebud, som Jesus, de var mandige og ydmyke, de forkynte dette budskapet:

«Ikke knel før skapninger, tilber ikke skapninger, vi er også skapninger! (Apostlenes gjerninger 10:25, 2. Mosebok 20: 1-5).»

Derfor var håret kort, de hadde ikke lang påkledning som en Zeus eller Hades som er representert i Hollywood-filmene. Jesus hadde kort hår og han så ut som en mann, ikke som en kvinne, og den samme logikken gjelder for hans hellige engler (hans hellige budbringere, hans hellige: 1 Kor 1-16, 5 Mosebok 22: 5), Jesus hadde ikke lenge på seg kler seg som fariseerne som han fordømte, og her vil jeg ikke si mer … men det er mange flere løgner som ble fortalt om ham og vennene hans.
Etter drapet på Jesús og vennene hans, ble evangeliet deres forfalsket, og det er det som gjenspeiles i Bibelen, visste du ikke at Antikrist kom etter å ha drept Kristus og hans hellige disipler?

Mange av antikristene sier at «antikristen» kommer på slutten av verden, men det er ikke fornuftig fordi det er Kristus som kommer tilbake for å dømme verden slik det står skrevet i 2. Tessaloniker 4: 2 og Jesaja 11: 1- 4, hva som skjer, er at fra synspunktet til kreftene fra Antikrist, er Kristus hjørnet. For de som pådriver Kristus er fienden, og i samsvar med Satans navn (Satan betyr fortalelse), er Satan dedikert til å baktale mot Jehova, Kristus og hans hellige, som det står skrevet i Daniel 8:25 og Daniel 7: 25-27, men Kristus beseirer Antikrist fordi Gud hjelper Kristus, som det er skrevet i Salme 110: 1-6. Hvis denne lille beskjeden virket avslørende for deg, se på b e s t i a d n. (Moc).

hvem drepte de hellige og hva gjorde drapsmennene etter det ?:

Sannhetens budbringere selger ikke bøker, videoer osv. Sannheten kan ikke prostitueres, men smigerier egner seg til prostitusjon, det er grunnen til at englene i dragen har kledd seg som kvinner og uverdige benyttet navnene til de hellige englene, de har også baktalt mot de hellige budbringere ved å forfalske budskapet deres, at bedrag blir reflektert i Romers bibel, jeg vet ikke om du vet, men den opprørske engelen Samael var prinsen av Roma, fienden til Michael, Israels fyrste ; kirken som skapte Bibelen er kirken xxx, åååå, romersk, åååå, for sin bok tok de noen setninger av den jødiske religionen og kombinerte den med sine greske (romerske) læresetninger og råd, resultatet ble motsigelsesboka: Bibelen, hvis Kristus forkynte kjærlighet til fiender, hvorfor vil han sende Satan og hans engler til helvete ?, Det er et spørsmål om logikk, noen mennesker aksepterer dette, mens andre ikke godtar dette (Daniel 12:10). Jeg har laget en blogg der jeg har ødelagt løgnene til religionen Roma, google bestiadn, besøk å legge til. og moc (bakover)

Jeg slutter ikke å forestille meg fiendens dritt på den andre siden av skjermen …

=

The explanation for this prophecy: Daniel 8:10 It grew great, even to the host of heaven; and some of the host of the stars it cast down to the ground, and trampled upon them. 11 It magnified itself, even up to the Prince of the host; and the continual sacrifice offering was taken away from him, and the place of his sanctuary was overthrown.

The explanation for …
Daniel 8:10 It grew great, even to the host of heaven; and some of the host of the stars it cast down to the ground, and trampled upon them. 11 It magnified itself, even up to the Prince of the host; and the continual sacrifice offering was taken away from him, and the place of his sanctuary was overthrown.

… is

Daniel 8:10 Satan grew great, even to the host of heaven;
and some of the host of the stars it cast down to the ground, and trampled upon them.
(Satan deceived, for a while, even the saints)
Daniel 8:11 It magnified itself, even up to the Prince of the host;
(Satan magnified himself even against Michael, the prince of the host of heaven!)
and the continual sacrifice offering was taken away from him,
(And the truth about the holy covenant was hid, Michael ignored it, but only for a while, I re-found it, Jehovah helped me to find the truth!)
and the place of his sanctuary was overthrown.
(Ask Sandra … https://bestiadn.com/2020/06/04/daniel-713-miraba-yo-en-la-vision-de-la-noche-y-he-aqui-con-las-nubes-del-cielo-venia-uno-como-un-hijo-de-hombre-que-vino-hasta-el-anciano-de-dias-y-le-hicieron-acercarse-delan/


)

Jesus had short hair. If you check the paintings of “Saint Michael” stepping over “Satan” which are shown by the Vatican, you will see that “Satan” has a darker skin color than “Michael”, but that false Michael looks like a woman, that is because in fact he is Samael, the prince of Rome, he is the imposter, so the truth is the opposite; but it happened to fulill the prophecy in Daniel 8:10-11.

The messengers of God, such as Jesus, they were manly and humble, they preached this message:

«Do not to kneel before creatures, do not worship creatures, we are also creatures! (Acts 10:25, Exodus 20:1-5)».

who killed the saints and what did the killers do after that -

Therefore, their hair were short, they did not wear long dressing like a Zeus or Hades who are represented in the Hollywood movies. Jesus had short hair and he looked like a man, not like a woman, and the same logic applies for his holy angels (his holy messengers, his saints : 1 Corinthians 1-16, Deuteronomy 22: 5), Jesus did not wear long dressing like the Pharisees whom he condemned, and here I will not say more … but there are many more lies that were told about him and his friends.
After the murder of Jesús and his friends, their gospel was faked, and that is what is reflected in the Bible, didn’t you know that the Antichrist came after killing Christ and his holy disciples?.

Many of the antichrists say that “the antichrist” comes at the end of the world, but that does not make sense because it is Christ who returns to judge the world as it is written in 2 Thessalonians 4: 2 and Isaiah 11: 1-4, what happens is that from the point of view of the forces of the Antichrist, the Christ is the acusser. For the imposters Christ is the enemy, and accordingly to Satan’s name (Satan means slanderer) , Satan is dedicated to slander against Jehovah, Christ and his saints, as it is written in Daniel 8:25 and Daniel 7:25-27, but Christ defeats the Antichrist because God helps Christ, as it is written in Psalms 110:1-6. If this little message seemed revealing to you, look at b e s t i a d n. (moc).

Who killed the saints and what did the killers do after that?:

The messengers of truth do not sell books, videos, etc. The truth cannot be prostituted, but flatteries lend themselves to prostitution, that’s why the angels of the Dragon have dressed as women and unworthily usurped the names of the holy angels, they have also slandered against the holy messengers by falsifying their message, that deception is reflected in the Bible of the Romans, I don’t know if you know, but the rebellious angel Samael was the prince of Rome, the enemy of Michael, the prince of Israel; the church that created the Bible is the church xxx , yyy, Roman, yyy, for its book, they took some phrases of the Jewish religion and combined it with their Greek (Roman) doctrines and advices, the result was the book of contradictions: the Bible, if Christ preached love to enemies why will he send Satan and his angels to hell?, It is a matter of logic, some people accept this, while other people do not accept this (Daniel 12:10). I have created a blog where I have destroyed the lies of the religion of Rome, google bestiadn, visit adding. and moc (backwards)

THE PURPOSE

Imagine the enemy poop face on the other side of the screen …

Voices of a great multitude

Revelation 19:1 After this I heard what sounded like the roar of a great multitude in heaven shouting:
“Hallelujah!
Salvation and glory and power belong to our God,
Revelation 19:2     for true and just are his judgments.
He has condemned the great prostitute
    who corrupted the earth by her adulteries.
He has avenged on her the blood of his servants.”
Revelation 19:11 “The merchants of the earth will weep and mourn over her because no one buys their cargoes anymore— 12 cargoes of gold, silver, precious stones and pearls; fine linen, purple, silk and scarlet cloth; every sort of citron wood, and articles of every kind made of ivory, costly wood, bronze, iron and marble; 13 cargoes of cinnamon and spice, of incense, myrrh and frankincense, of wine and olive oil, of fine flour and wheat; cattle and sheep; horses and carriages; and human beings sold as slaves.
Golden days have passed over:
Revelation 19:14 “They will say, ‘The fruit you longed for is gone from you. All your luxury and splendor have vanished, never to be recovered.’ 15 The merchants who sold these things and gained their wealth from her will stand far off, terrified at her torment. They will weep and mourn 16 and cry out:
“‘Woe! Woe to you, great city,
    dressed in fine linen, purple and scarlet,
    and glittering with gold, precious stones and pearls!
17 In one hour such great wealth has been brought to ruin!’
“Every sea captain, and all who travel by ship, the sailors, and all who earn their living from the sea, will stand far off. 18 When they see the smoke of her burning, they will exclaim, ‘Was there ever a city like this great city?’ 19 They will throw dust on their heads, and with weeping and mourning cry out:
“‘Woe! Woe to you, great city,
    where all who had ships on the sea
    became rich through her wealth!
In one hour she has been brought to ruin!’
20 “Rejoice over her, you heavens!
    Rejoice, you people of God!
    Rejoice, apostles and prophets!
For God has judged her
    with the judgment she imposed on you.”
Written by: José Carlos Galindo Hinostroza