Förklaringen till denna profetia: Daniel 8:10 Den växte till stor, även till himmelens värd; och några av stjärnorna som det kastade ner till marken och trampade på dem. 11 Den förstorade sig själv, till och med värdens prins; och det ständiga offret avlägsnades från honom, och hans helgedom blev stört.

Förklaringen till denna profetia: Daniel 8:10 Den växte till stor, även till himmelens värd; och några av stjärnorna som det kastade ner till marken och trampade på dem. 11 Den förstorade sig själv, till och med värdens prins; och det ständiga offret avlägsnades från honom, och hans helgedom blev stört.

Förklaringen till …
Daniel 8:10 Den blev stor, även till himmelens värd; och några av stjärnorna som det kastade ner till marken och trampade på dem. 11 Den förstorade sig själv, till och med värdens prins; och det ständiga offret avlägsnades från honom, och hans helgedom blev stört.
… är

Daniel 8:10 Satan blev stor, även till himmelens värd;
och några av stjärnorna som det kastade ner till marken och trampade på dem.
(Satan lurade ett tag även de heliga)
Daniel 8:11 Den förstorade sig själv till värdens prins;
(Satan förstärkte sig även mot Michael, himmelens fyrste!)
och det ständiga offerofferet togs bort från honom,
(Och sanningen om det heliga förbundet gömdes, Michael ignorerade det, men bara för en stund fann jag det igen, Jehova hjälpte mig att hitta sanningen!)
och hans helgedom blev styrt.
(Fråga Sandra … https://bestiadn.com/2020/06/04/daniel-713-miraba-yo-en-la-vision-de-la-noche-y-he-aqui-con-las-nubes- del-cielo-Venia-uno-como-un-hijo-de-hombre-que-vino-hasta-el-anciano-de-dias-y-le-hicieron-acercarse-Delan /
)

Jesus hade kort hår. Om du kontrollerar målningarna av «Saint Michael» som går över «Satan» som visas av Vatikanen, kommer du att se att «Satan» har en mörkare hudfärg än «Michael», men att den falska Michael ser ut som en kvinna, det vill säga eftersom han i själva verket är Samael, Romens prins, han är uppmanare, så sanningen är motsatsen; men det råkade fylla profetian i Daniel 8: 10-11.

Guds budbärare, som Jesus, de var manliga och ödmjuka, de predikade detta budskap:

«Knä inte vid varelser, dyrka inte varelser, vi är också varelser! (Apostlagärningarna 10:25, 2 Mosebok 20: 1-5)».

Därför var deras hår kort, de hade inte lång klädsel som en Zeus eller Hades som är representerade i Hollywood-filmerna. Jesus hade kort hår och han såg ut som en man, inte som en kvinna, och samma logik gäller för hans heliga änglar (hans heliga budbärare, sina heliga: 1 Kor 1-16, 5 Mosebok 22: 5), Jesus hade inte länge klä sig som fariséerna som han fördömde, och här kommer jag inte säga mer … men det finns många fler lögner som berättades om honom och hans vänner.
Efter mordet på Jesús och hans vänner förfalskades deras evangelium, och det är vad som återspeglas i Bibeln, visste du inte att Antikrist kom efter att ha dödat Kristus och hans heliga lärjungar?

Många av antikristarna säger att ”antikristen” kommer i slutet av världen, men det är inte meningsfullt eftersom det är Kristus som återvänder för att döma världen, som det står skrivet i 2 Tessaloniker 4: 2 och Jesaja 11: 1- 4, vad som händer är att med tanke på antikristens krafter är Kristus överklagaren. För uppmaningarna är Kristus fienden, och enligt Satans namn (Satan betyder förtal) är Satan hängiven till förtal mot Jehova, Kristus och hans heliga, som det står skrivet i Daniel 8:25 och Daniel 7: 25-27, men Kristus besegrar Antikristen för att Gud hjälper Kristus, som det står skrivet i Psalms 110: 1-6. Om det här lilla budskapet verkade avslöjande för dig, titta på b e s t i a d n. (Moc).

vem dödade de heliga och vad gjorde mördarna efter det ?:

Sannhetens budbärare säljer inte böcker, videor osv. Sanningen kan inte prostitueras, men smickrare lämpar sig för prostitution, det är därför som änglarna i draken har klädt sig som kvinnor och på ett ovärderligt sätt utnyttjat namnen på de heliga änglarna, de har också förtalade de heliga budbärarna genom att förfalska sina budskap, att bedrägeri återspeglas i romarnas Bibeln, jag vet inte om du vet, men den upproriska ängeln Samael var Romas prins, fienden till Michael, Israels prins. ; kyrkan som skapade Bibeln är kyrkan xxx, yyy, Roman, yyy, för dess bok, de tog några fraser av den judiska religionen och kombinerade den med deras grekiska (romerska) doktriner och råd, resultatet var boken om motsägelser: i Bibeln, om Kristus predikade kärlek till fiender, varför skickar han Satan och hans änglar till helvetet? Det är en fråga om logik, vissa människor accepterar detta, medan andra inte accepterar detta (Daniel 12:10). Jag har skapat en blogg där jag förstörde lögnerna i Romens religion, google bestiadn, besök tillägg. och moc (bakåt)

Jag föreställer mig ofta att min fiendas poop ansikte läser mitt meddelande på andra sidan skärmen …

=

The explanation for this prophecy: Daniel 8:10 It grew great, even to the host of heaven; and some of the host of the stars it cast down to the ground, and trampled upon them. 11 It magnified itself, even up to the Prince of the host; and the continual sacrifice offering was taken away from him, and the place of his sanctuary was overthrown.

The explanation for …
Daniel 8:10 It grew great, even to the host of heaven; and some of the host of the stars it cast down to the ground, and trampled upon them. 11 It magnified itself, even up to the Prince of the host; and the continual sacrifice offering was taken away from him, and the place of his sanctuary was overthrown.

… is

Daniel 8:10 Satan grew great, even to the host of heaven;
and some of the host of the stars it cast down to the ground, and trampled upon them.
(Satan deceived, for a while, even the saints)
Daniel 8:11 It magnified itself, even up to the Prince of the host;
(Satan magnified himself even against Michael, the prince of the host of heaven!)
and the continual sacrifice offering was taken away from him,
(And the truth about the holy covenant was hid, Michael ignored it, but only for a while, I re-found it, Jehovah helped me to find the truth!)
and the place of his sanctuary was overthrown.
(Ask Sandra … https://bestiadn.com/2020/06/04/daniel-713-miraba-yo-en-la-vision-de-la-noche-y-he-aqui-con-las-nubes-del-cielo-venia-uno-como-un-hijo-de-hombre-que-vino-hasta-el-anciano-de-dias-y-le-hicieron-acercarse-delan/


)

Jesus had short hair. If you check the paintings of “Saint Michael” stepping over “Satan” which are shown by the Vatican, you will see that “Satan” has a darker skin color than “Michael”, but that false Michael looks like a woman, that is because in fact he is Samael, the prince of Rome, he is the imposter, so the truth is the opposite; but it happened to fulill the prophecy in Daniel 8:10-11.

The messengers of God, such as Jesus, they were manly and humble, they preached this message:

«Do not to kneel before creatures, do not worship creatures, we are also creatures! (Acts 10:25, Exodus 20:1-5)».

who killed the saints and what did the killers do after that -

Therefore, their hair were short, they did not wear long dressing like a Zeus or Hades who are represented in the Hollywood movies. Jesus had short hair and he looked like a man, not like a woman, and the same logic applies for his holy angels (his holy messengers, his saints : 1 Corinthians 1-16, Deuteronomy 22: 5), Jesus did not wear long dressing like the Pharisees whom he condemned, and here I will not say more … but there are many more lies that were told about him and his friends.
After the murder of Jesús and his friends, their gospel was faked, and that is what is reflected in the Bible, didn’t you know that the Antichrist came after killing Christ and his holy disciples?.

Many of the antichrists say that “the antichrist” comes at the end of the world, but that does not make sense because it is Christ who returns to judge the world as it is written in 2 Thessalonians 4: 2 and Isaiah 11: 1-4, what happens is that from the point of view of the forces of the Antichrist, the Christ is the acusser. For the imposters Christ is the enemy, and accordingly to Satan’s name (Satan means slanderer) , Satan is dedicated to slander against Jehovah, Christ and his saints, as it is written in Daniel 8:25 and Daniel 7:25-27, but Christ defeats the Antichrist because God helps Christ, as it is written in Psalms 110:1-6. If this little message seemed revealing to you, look at b e s t i a d n. (moc).

Who killed the saints and what did the killers do after that?:

The messengers of truth do not sell books, videos, etc. The truth cannot be prostituted, but flatteries lend themselves to prostitution, that’s why the angels of the Dragon have dressed as women and unworthily usurped the names of the holy angels, they have also slandered against the holy messengers by falsifying their message, that deception is reflected in the Bible of the Romans, I don’t know if you know, but the rebellious angel Samael was the prince of Rome, the enemy of Michael, the prince of Israel; the church that created the Bible is the church xxx , yyy, Roman, yyy, for its book, they took some phrases of the Jewish religion and combined it with their Greek (Roman) doctrines and advices, the result was the book of contradictions: the Bible, if Christ preached love to enemies why will he send Satan and his angels to hell?, It is a matter of logic, some people accept this, while other people do not accept this (Daniel 12:10). I have created a blog where I have destroyed the lies of the religion of Rome, google bestiadn, visit adding. and moc (backwards)

THE PURPOSE

I often imagine my enemy’s poop face reading my message on the other side of the screen …

Voices of a great multitude

Revelation 19:1 After this I heard what sounded like the roar of a great multitude in heaven shouting:
“Hallelujah!
Salvation and glory and power belong to our God,
Revelation 19:2     for true and just are his judgments.
He has condemned the great prostitute
    who corrupted the earth by her adulteries.
He has avenged on her the blood of his servants.”
Revelation 19:11 “The merchants of the earth will weep and mourn over her because no one buys their cargoes anymore— 12 cargoes of gold, silver, precious stones and pearls; fine linen, purple, silk and scarlet cloth; every sort of citron wood, and articles of every kind made of ivory, costly wood, bronze, iron and marble; 13 cargoes of cinnamon and spice, of incense, myrrh and frankincense, of wine and olive oil, of fine flour and wheat; cattle and sheep; horses and carriages; and human beings sold as slaves.
Golden days have passed over:
Revelation 19:14 “They will say, ‘The fruit you longed for is gone from you. All your luxury and splendor have vanished, never to be recovered.’ 15 The merchants who sold these things and gained their wealth from her will stand far off, terrified at her torment. They will weep and mourn 16 and cry out:
“‘Woe! Woe to you, great city,
    dressed in fine linen, purple and scarlet,
    and glittering with gold, precious stones and pearls!
17 In one hour such great wealth has been brought to ruin!’
“Every sea captain, and all who travel by ship, the sailors, and all who earn their living from the sea, will stand far off. 18 When they see the smoke of her burning, they will exclaim, ‘Was there ever a city like this great city?’ 19 They will throw dust on their heads, and with weeping and mourning cry out:
“‘Woe! Woe to you, great city,
    where all who had ships on the sea
    became rich through her wealth!
In one hour she has been brought to ruin!’
20 “Rejoice over her, you heavens!
    Rejoice, you people of God!
    Rejoice, apostles and prophets!
For God has judged her
    with the judgment she imposed on you.”
Written by: José Carlos Galindo Hinostroza