Skýringin á þessum spádómi: Daníel 8:10 Hann óx mjög, jafnvel til her himinsins; og nokkrir af fjölda stjarna, sem hann kastaði til jarðar og troði á þær. 11 Það magnaðist upp, jafnvel allt til höfðingjaprinsins; Og stöðugt fórnfórn var tekin frá honum og helgidómur hans var steypt af stóli.

Skýringin á þessum spádómi: Daníel 8:10 Hann óx mjög, jafnvel til her himinsins; og nokkrir af fjölda stjarna, sem hann kastaði til jarðar og troði á þær. 11 Það magnaðist upp, jafnvel allt til höfðingjaprinsins; Og stöðugt fórnfórn var tekin frá honum og helgidómur hans var steypt af stóli.

Skýringin á …
Daníel 8:10 Það óx mikið, allt til himinsins her; og nokkrir af fjölda stjarna, sem hann kastaði til jarðar og troði á þær. 11 Það magnaðist upp, jafnvel allt til höfðingjaprinsins; Og stöðugt fórnfórn var tekin frá honum og helgidómur hans var steypt af stóli.
… Er

Daníel 8:10 Satan varð mikill, allt til himinsins.
og nokkrir af fjölda stjarna, sem hann kastaði til jarðar og troði á þær.
(Satan blekkti um stund, jafnvel hina heilögu)
Daníel 8:11 Það magnaðist upp, jafnvel allt til höfðingjaprinsins.
(Satan magnaði sig jafnvel gegn Michael, höfðingja himinsins!)
og stöðugt fórnfórn var tekin frá honum,
(Og sannleikurinn um hinn heilaga sáttmála var falinn, Michael hunsaði það, en aðeins um stund fann ég það aftur, Jehóva hjálpaði mér að finna sannleikann!)
Og staður helgidóms hans var steypt af stóli.
(Spyrjið Sandra… https://bestiadn.com/2020/06/04/daniel-713-miraba-yo-en-la-vision-de-la-noche-y-he-aqui-con-las-nubes- del-cielo-venia-uno-como-un-hijo-de-hombre-que-vino-hasta-el-anciano-de-dias-y-le-hicieron-acercarse-delan /
)

Jesús var með stutt hár. Ef þú skoðar málverkin af „Sankti Michael“ sem stígur yfir „Satan“ sem sýnd eru af Vatíkaninu, sérðu að „Satan“ hefur dekkri húðlit en „Michael“, en sá falski Michael lítur út eins og kona, það er vegna þess að hann er í raun Samael, prins Rómar, hann er upphafsmaður, svo sannleikurinn er þveröfugur. en það kom til að fullnægja spádómnum í Daníel 8: 10-11.

Sendiboðar Guðs, svo sem Jesús, þeir voru karlmannlegir og auðmjúkir, þeir boðuðu þessi skilaboð:

„Ekki krjúpa frammi fyrir skepnum, dýrka ekki skepnur, við erum líka skepnur! (Postulasagan 10:25, 2. Mósebók 20: 1-5)“.

Þess vegna var hárið stutt, þau klæddust ekki löngum klæðnaði eins og Seifur eða Hades sem eiga fulltrúa í kvikmyndunum í Hollywood. Jesús var með stutt hár og hann leit út eins og karl, ekki eins og kona, og sömu rökfræði gildir um helga engla hans (heilaga sendiboða sína, dýrlinga: 1 Korintubréf 1-16, 5. Mósebók 22: 5), Jesús klæddist ekki lengi klæða sig eins og farísearna sem hann fordæmdi, og hér mun ég ekki segja meira … en það eru margar fleiri lygar sem sagt var frá honum og vinum hans.
Eftir morðið á Jesús og vinum hans var fagnaðarerindi þeirra falsað og það er það sem endurspeglast í Biblíunni, vissir þú ekki að andkristur kom eftir að hafa drepið Krist og helga lærisveina hans?

Margir andkristar segja að „andkristur“ komi í heimslok en það sé ekki skynsamlegt vegna þess að það er Kristur sem kemur aftur til að dæma heiminn eins og ritað er í 2. Þessaloníkubréfi 4: 2 og Jesaja 11: 1- 4, það sem gerist er að frá sjónarhóli krafta andkristsins er Kristur skarpskyggni. Því að ákvarðanir Krists eru óvinir og samkvæmt nafni Satans (Satan þýðir rógburður) er Satan tileinkaður róg gegn Jehóva, Kristi og dýrlingum hans, eins og ritað er í Daníel 8:25 og Daníel 7: 25-27, en Kristur sigrar andkristinn vegna þess að Guð hjálpar Kristi, eins og ritað er í Sálmunum 110: 1-6. Ef þessi litlu skilaboð virtust vera afhjúpandi fyrir þig skaltu skoða b e s t i a d n. (moc).

hver drap hina heilögu og hvað gerðu morðingjarnir eftir það ?:

Sendiboðar sannleikans selja ekki bækur, myndbönd osfrv. Sannleikann er ekki hægt að stunda vændi, en smjaður lánar sér til vændis, þess vegna hafa englarnir í Drekanum klætt sig eins og konur og óverðugt notaðir nöfn heilagra engla rógaði gegn helgum sendimönnum með því að falsa boðskap sinn, að blekkingar endurspeglast í Biblíunni Rómverja, ég veit ekki hvort þú veist, en hinn uppreisnarmaður engill Samael var prins Rómar, óvinur Mikaels, prins Ísraels ; kirkjan sem bjó til Biblíuna er kirkjan xxx, já, rómversk, já, fyrir bók sína tóku þeir nokkrar setningar um trúarbrögð gyðinga og sameinuðu hana með grísku (rómversku) kenningum sínum og ráðum, niðurstaðan var bók mótsagnanna: Biblían, ef Kristur boðaði óvini sína ást, hvers vegna sendir hann Satan og engla sína til helvítis? Það er rökvís, sumir taka undir þetta, á meðan aðrir taka ekki við þessu (Daníel 12:10). Ég er búinn að búa til blogg þar sem ég hef eyðilagt lygar trúarbragðanna í Róm, google bestiadn, heimsókn að bæta við. og moc (afturábak)

Ég ímynda mér oft andskotans andlits óvinarins míns að lesa skilaboðin mín hinum megin á skjánum …

=

The explanation for this prophecy: Daniel 8:10 It grew great, even to the host of heaven; and some of the host of the stars it cast down to the ground, and trampled upon them. 11 It magnified itself, even up to the Prince of the host; and the continual sacrifice offering was taken away from him, and the place of his sanctuary was overthrown.

The explanation for …
Daniel 8:10 It grew great, even to the host of heaven; and some of the host of the stars it cast down to the ground, and trampled upon them. 11 It magnified itself, even up to the Prince of the host; and the continual sacrifice offering was taken away from him, and the place of his sanctuary was overthrown.

… is

Daniel 8:10 Satan grew great, even to the host of heaven;
and some of the host of the stars it cast down to the ground, and trampled upon them.
(Satan deceived, for a while, even the saints)
Daniel 8:11 It magnified itself, even up to the Prince of the host;
(Satan magnified himself even against Michael, the prince of the host of heaven!)
and the continual sacrifice offering was taken away from him,
(And the truth about the holy covenant was hid, Michael ignored it, but only for a while, I re-found it, Jehovah helped me to find the truth!)
and the place of his sanctuary was overthrown.
(Ask Sandra … https://bestiadn.com/2020/06/04/daniel-713-miraba-yo-en-la-vision-de-la-noche-y-he-aqui-con-las-nubes-del-cielo-venia-uno-como-un-hijo-de-hombre-que-vino-hasta-el-anciano-de-dias-y-le-hicieron-acercarse-delan/


)

Jesus had short hair. If you check the paintings of “Saint Michael” stepping over “Satan” which are shown by the Vatican, you will see that “Satan” has a darker skin color than “Michael”, but that false Michael looks like a woman, that is because in fact he is Samael, the prince of Rome, he is the imposter, so the truth is the opposite; but it happened to fulill the prophecy in Daniel 8:10-11.

The messengers of God, such as Jesus, they were manly and humble, they preached this message:

«Do not to kneel before creatures, do not worship creatures, we are also creatures! (Acts 10:25, Exodus 20:1-5)».

who killed the saints and what did the killers do after that -

Therefore, their hair were short, they did not wear long dressing like a Zeus or Hades who are represented in the Hollywood movies. Jesus had short hair and he looked like a man, not like a woman, and the same logic applies for his holy angels (his holy messengers, his saints : 1 Corinthians 1-16, Deuteronomy 22: 5), Jesus did not wear long dressing like the Pharisees whom he condemned, and here I will not say more … but there are many more lies that were told about him and his friends.
After the murder of Jesús and his friends, their gospel was faked, and that is what is reflected in the Bible, didn’t you know that the Antichrist came after killing Christ and his holy disciples?.

Many of the antichrists say that “the antichrist” comes at the end of the world, but that does not make sense because it is Christ who returns to judge the world as it is written in 2 Thessalonians 4: 2 and Isaiah 11: 1-4, what happens is that from the point of view of the forces of the Antichrist, the Christ is the acusser. For the imposters Christ is the enemy, and accordingly to Satan’s name (Satan means slanderer) , Satan is dedicated to slander against Jehovah, Christ and his saints, as it is written in Daniel 8:25 and Daniel 7:25-27, but Christ defeats the Antichrist because God helps Christ, as it is written in Psalms 110:1-6. If this little message seemed revealing to you, look at b e s t i a d n. (moc).

Who killed the saints and what did the killers do after that?:

The messengers of truth do not sell books, videos, etc. The truth cannot be prostituted, but flatteries lend themselves to prostitution, that’s why the angels of the Dragon have dressed as women and unworthily usurped the names of the holy angels, they have also slandered against the holy messengers by falsifying their message, that deception is reflected in the Bible of the Romans, I don’t know if you know, but the rebellious angel Samael was the prince of Rome, the enemy of Michael, the prince of Israel; the church that created the Bible is the church xxx , yyy, Roman, yyy, for its book, they took some phrases of the Jewish religion and combined it with their Greek (Roman) doctrines and advices, the result was the book of contradictions: the Bible, if Christ preached love to enemies why will he send Satan and his angels to hell?, It is a matter of logic, some people accept this, while other people do not accept this (Daniel 12:10). I have created a blog where I have destroyed the lies of the religion of Rome, google bestiadn, visit adding. and moc (backwards)

THE PURPOSE

I often imagine my enemy’s poop face reading my message on the other side of the screen …

Voices of a great multitude

Revelation 19:1 After this I heard what sounded like the roar of a great multitude in heaven shouting:
“Hallelujah!
Salvation and glory and power belong to our God,
Revelation 19:2     for true and just are his judgments.
He has condemned the great prostitute
    who corrupted the earth by her adulteries.
He has avenged on her the blood of his servants.”
Revelation 19:11 “The merchants of the earth will weep and mourn over her because no one buys their cargoes anymore— 12 cargoes of gold, silver, precious stones and pearls; fine linen, purple, silk and scarlet cloth; every sort of citron wood, and articles of every kind made of ivory, costly wood, bronze, iron and marble; 13 cargoes of cinnamon and spice, of incense, myrrh and frankincense, of wine and olive oil, of fine flour and wheat; cattle and sheep; horses and carriages; and human beings sold as slaves.
Golden days have passed over:
Revelation 19:14 “They will say, ‘The fruit you longed for is gone from you. All your luxury and splendor have vanished, never to be recovered.’ 15 The merchants who sold these things and gained their wealth from her will stand far off, terrified at her torment. They will weep and mourn 16 and cry out:
“‘Woe! Woe to you, great city,
    dressed in fine linen, purple and scarlet,
    and glittering with gold, precious stones and pearls!
17 In one hour such great wealth has been brought to ruin!’
“Every sea captain, and all who travel by ship, the sailors, and all who earn their living from the sea, will stand far off. 18 When they see the smoke of her burning, they will exclaim, ‘Was there ever a city like this great city?’ 19 They will throw dust on their heads, and with weeping and mourning cry out:
“‘Woe! Woe to you, great city,
    where all who had ships on the sea
    became rich through her wealth!
In one hour she has been brought to ruin!’
20 “Rejoice over her, you heavens!
    Rejoice, you people of God!
    Rejoice, apostles and prophets!
For God has judged her
    with the judgment she imposed on you.”
Written by: José Carlos Galindo Hinostroza