Interpretatie voor «Mattheüs 24:22 En als die dagen niet werden ingekort, zou niemand overleven; maar vanwege de uitverkorenen zullen die dagen worden ingekort. «

Interpretatie voor «Mattheüs 24:22 En als die dagen niet werden ingekort, zou niemand overleven; maar vanwege de uitverkorenen zullen die dagen worden ingekort. »

Voordat u begint met het lezen van dit, begrijp me niet verkeerd, ik vertrouw niet alle inhoud van de Bijbel, lees de reden hier in dit bestand: La-punta-de-mi-espada – https://ai20.me/wp-content/uploads/2020/12/La-punta-de-mi-espada.docx

Dit is de verklaring voor «Mattheüs 24:22 En als die dagen niet werden ingekort, zou niemand overleven; maar vanwege de uitverkorenen zullen die dagen worden ingekort. »

Psalmen 2: 1 De koningen van de aarde zullen opstaan,
En prinsen zullen samen overleggen.
Tegen Jehovah en tegen zijn gezalfd door zijn, zeggende:
3 Laten we zijn banden verbreken,
En laten we hem aan de touwtjes trekken.
4 Hij die in de hemel zit lacht;
Jehova zal ze bespotten.
«Zij die in de hemel wonen, hoeven geen video van jullie te maken, jullie hebben het voor hen gemaakt en zij zien jullie.» https://ai20.me/2020/05/17/los-que-moran-en-el-cielo-no-necesitan-hacer-un-video-de-ustedes-ustedes-los-han-hecho-por-ellos-y-ellos-los-ven/

Psalmen 2:5 hij dan zal hij tot hen spreken in zijn woede,
En hij zal hen lastig met zijn woede:
https://ai20.me/2021/01/26/is-it-an-end-times-joke-are-you-insulting-us-revelation-136-it-opened-its-mouth-to-blaspheme-god-and-to-slander-his-name-and-his-dwelling-place-and-those-who-live-in-heaven/

«Ik zal u vertellen een verhaal dat wordt geleverd met een verklarende boodschap:
Op een planeet die niet meer bestaat waren er slechts twee soorten dieren: wolven en schapen, wolven gereproduceerd als ratten en elke keer dat ze meer en meer, en integendeel, de populatie van schapen was minder en minder, omdat de wolven aasde op hen meer en meer, zelfs de kleine welpen de wolven verslonden genadeloos, als de situatie bleef als dit, zou er een tijd komen dat er geen schapen meer en de wolven zou beginnen om elkaar te eten en op een bepaald moment zou er geen wolven ofwel, werd toen besloten dus: «Het is beter voor de schapen om te overleven dan voor geen dier om te overleven op de korte termijn», «het is beter voor de wolven om elkaar te eten in een keer en niet eten de schapen , omdat tenminste dat is hoe de schapen zou blijven in de planeet «, dan de schapen kregen een natuurlijk wapen om te kunnen verdedigen tegen de wolven en overleven, de wolven konden niet langer pijn of doden van de schapen, en op deze manier de wolven begon elkaar te verslinden; na een korte tijd werden alleen de schapen levend achtergelaten en vulden ze de aarde. »

«Mattheüs 24:22 En als die dagen niet werden ingekort, zou niemand overleven; maar vanwege de uitverkorenen zullen die dagen worden ingekort. » -… Mattheüs 25:33 En hij zal de schapen rechts van hem en de geiten links van hem zetten… Openbaring 6: 4 Toen kwam er een ander paard uit, rood; en het werd toegekend aan degene die erop was gemonteerd om vrede van de aarde te nemen en voor de mensen om elkaar te doden; en hij kreeg een groot zwaard.

Het Boek Henoch 90:15 En ik zag de Heer van de schapen aan zijn zijde komen, woedend; allen die hem zagen vluchten en somber werden bij zijn aanwezigheid. 19 Ik zag het moment waarop een groot zwaard aan de schapen werd gegeven en zij gingen te werk tegen alle beesten van het veld om hen te doden en alle beesten en vogels vluchtten uit zijn aanwezigheid. https://ai20.me/2021/01/29/la-guerra-mundial-contra-los-humildes-apocalipsis-1919/