Die Romeinse Ryk en die aard van Satan – Uittreksel # 1

Die Romeinse Ryk en die aard van Satan.

[English version  – A partial translation and some extra info.]

Satan (die lasteraar) vertel gereeld halwe waarhede of halwe leuens om die leuen in sy boodskappe geloofwaardig te maak, Adam en Eva het gesterf, God het nie vir hulle gesê dat hulle nie goed en sleg sou weet nie, maar dat hulle sou sterf as hulle dit nie volg nie. sy waarskuwing, iets wat Satan ontken het, God het nie gelieg nie, maar Satan het deur sy leuen geglo te maak deur ‘n waarheid langsaan te praat, hulle doodgemaak, daarom word hy die moordenaar en die vader van valse getuienis teen God genoem, en dus ook diegene wat uit een van die twee aangenome kinders van die wolfwyfie ontstaan het, hulle het as wolwe teen die skape opgetree en waarhede wat deur die regverdiges (die skape) vertel is, gemeng met leuens van wolwe van die Romeinse ryk, en dit is die Bybel en ook die apokriewe, maar hulle het gesê dat die skrywers van alles wat die Romeine goedgekeur het, die heiliges was, ek glo hulle nie.
Hierdie is ‘n uittreksel uit my pos in Spaans by:

Petrus se belydenis: U is nie die Christus nie.

La confesión de Pedro: Tú no eres el Cristo.

+ https://ai20.me/wp-content/uploads/2022/01/the-lista-la-lista-ENE01-2022.xlsx