Romerriget og Satans natur – Uddrag #1

Romerriget og Satans natur.

[English version  – A partial translation and some extra info.]

Satan (bagtaleren) fortæller ofte halve sandheder eller halve løgne for at gøre løgnen troværdig i sine budskaber, Adam og Eva døde, Gud havde ikke fortalt dem, at de ikke ville vide godt og ondt, men at de ville dø, hvis de ikke fulgte hans advarsel, noget som Satan benægtede, Gud løj ikke, men Satan ved at lade sin løgn blive troet ved at fortælle en sandhed ved siden af, dræbte dem, det er derfor han kaldes morderen og faderen til falsk vidnesbyrd mod Gud, og dermed også de, der opstod fra et af de to adopterede børn af hunulven, de optrådte som ulve mod fårene og blandede sandheder fortalt af de retfærdige (fårene) med løgne fra ulve fra det romerske imperium, og det er Bibelen og også apokryferne, men de. De sagde, at forfatterne til alt, hvad romerne godkendte, var helgenerne, jeg tror ikke på dem.
Dette er et uddrag fra mit indlæg på spansk på:

Peters bekendelse: Du er ikke Kristus.

La confesión de Pedro: Tú no eres el Cristo.

+ https://ai20.me/wp-content/uploads/2022/01/the-lista-la-lista-ENE01-2022.xlsx